Κωστόπουλος: “Θα τσακωνόμουν με τους Μαχητές”

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, “Όλα Ξεκόλλα”, μιλώντας για την πρόκληση του Survivor που τελικά δεν αποδέχτηκε.

Αιχμηρός και με πολύ χιούμορ, όπως συνηθίζει, μίλησε για την απόφασή του να μην κάνει βαλίτσα για τον Άγιο Δομίνικο, λέγοντας:

«Στο ”φτερό” δεν πήγα! Ήμουν στο να πάω να μην πάω. Ξέρεις ο κάθε καραγκιόζης σαν εμένα, ο κάθε άντρας σκέφτεται να κάνει καμία αρκουδιά, καμία μα&@α. Μετά ξανασκέφτηκα ότι δεν θα έβλεπα τον γιο μου για τέσσερις μήνες. Φοβήθηκα μετά γιατί είναι ριάλιτι και το ”γυρίζει” μην πλακωνόμουν με κανέναν και γίνουμε ρεζίλι. Η μικρή κόρη μου μου είπε: ”Μπαμπά καλά που δεν πήγες γιατί θα γινόσουν ρεζίλί”. Δίκιο έχει!».

Στην ερώτηση με ποιους πιστεύει ότι θα τσακωνόταν, ήταν κατηγορηματικός: «Με τους μαχητές. Πίστευα ότι εμείς που ασχολούμαστε με τη showbiz είμαστε πιο μεγάλα ψώνια. Τελικά αυτοί που θέλουν να γίνουν γνωστοί είναι χειρότεροι!».
Για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τον  Νίκο Καρβέλα στην κριτική επιτροπή του «Star Academy, δήλωσε: «Όλοι ξέραμε ότι ο Καρβέλας είναι ροκ σταρ. Μόνο που λειτουργεί μόνος του με φυσικό αέριο. Δεν ξέραμε πώς θα βγει στο ”Star Academy” γιατί ο Νίκος δεν μιλάει πολύ. Είναι πολύ λιτός! Οπότε περιμέναμε όλοι με μία αγωνία. Ο τρόπος της έκφρασης του εκδηλώθηκε στην πρεμιέρα. Εμένα μου άρεσε».

Σε ερώτηση για το τι θα έκανε για να επιβιώσει, σχολίασε: «Αν είναι θέμα επιβίωσης και θέμα παιδιών. Εγώ βολεύτηκα προς τα κάτω πολύ. Όταν έχεις παιδιά να μεγαλώσεις και να σπουδάσεις, πρέπει να σκάσεις και να κολυμπάς. Και τζάμια κάνεις!..Αν αύριο μου έλεγες να καθαρίζω τζάμια σαν εναερίτης, θα το έκανα! Έχω κάνει ταξιτζής, έχω κάνει πλασιέ εγκυκλοπαιδιών, συλλέκτης χρημάτων σε ασφαλιστική, έχω κάνει μπάρμπαν, γκαρσόνι στο Παρίσι και στα ενδιάμεσα χόρευα και παραδοσιακούς χορούς. Φορούσαμε φουστανέλα και τσαρούχι! Δούλεψα σε ρεσεψιόν σε ξενοδοχείο στη Σκιάθο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα