Κόκε: «Η Ισπανία είναι πεινασμένη για επιτυχίες»!

Πεινασμένη για νέες επιτυχίες είναι η Εθνική ομάδα της Ισπανίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κόκε.

Ο διεθνής μέσος των «ροχιμπλάνκος» εμφάνισε το πνεύμα νικητή που διακατέχει την ομάδα της Ιβηρικής χερσονήσου και αναφέρθηκε στους στόχους του ίδιου και των συμπαικτών του, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας:

«Η Ισπανία προσπαθεί πάντα για τη νίκη. Έχουμε κρατήσει την ίδια φιλοσοφία και σκοπεύουμε να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε με το ίδιο στυλ, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε το στόχο μας».

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, Τσάβι Μαρτίνεθ, αναφέρθηκε επίσης στο στόχο της κατάκτησης του Μουντιάλ: «Το να κερδίσουμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Μουντιάλ, αποτελεί ένα πολύ υψηλό κίνητρο για μας. Όταν είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής, έχει πάντα ένα έξτρα κίνητρο. Με την Μπάγερν πήρα μία γεύση από την πίεση που αισθάνεται ο κάτοχος του τίτλου, διότι άπαντες θέλουν να σε κερδίσουν. Θέλουμε να κάνουμε νικηφόρο ξεκίνημα, ώστε να έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας. Για να κερδίσεις το Μουντιάλ, πρέπει να νικήσεις όλες τις ομάδες που θα βρεις στο δρόμο σου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα