Κόκκινη κάρτα στον Κάτσε από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ λόγω… μεγάλης Αλβανίας

Ο Γιώργος Δώνης τον ήθελε σφόδρα, ο ΠΑΟΚ τον παραχωρούσε με κορδέλα και ο ίδιος είχε ετοιμάσει βαλίτσες ταξιδεύοντας για Λευκωσία. Να όμως που οι αντιδράσεις των φανατικών οπαδών του ΑΠΟΕΛ έφτασαν σε σημείο να χαλάσουν μια κλεισμένη δουλειά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στον ΑΠΟΕΛ θα έπαιζε (ενδεχομένως) ένας ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Αλβανία. Ο Αλτίν Χατζί είχε φορέσει την κιτρινομπλέ φανέλα της κυπριακής ομάδας τη διετία 2008-2010 χωρίς προβλήματα.

Μόνο που για τους φανατικούς οπαδούς του “Θρύλου”, η έλευση του Έγκους Κάτσε αποτέλεσε… casus belli. Εμφύλιου μάλιστα πολέμου!

Τις θυμάστε εκείνες τις -προ 2,5 ετών- προσβλητικές φωτογραφίες (UCK, Μεγάλη Αλβανία) του χαφ του ΠΑΟΚ; Αυτές θυμούνται στο οπαδικό κίνημα του ΑΠΟΕΛ και βγάζουν… σπυριά! Διότι από τότε ο 24χρονος μέσος δεν έχει δώσει δικαιώματα, ούτε έχει προκαλέσει με οποιονδήποτε τρόπο, προσέχοντας πολύ τη συμπεριφορά του.

Αποδείχθηκαν όμως ικανές οι φωνές των οργανωμένων να “φρενάρουν”, οριστικά όπως φαίνεται, την ολοκλήρωση της τριμερούς συμφωνίας (ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ, Κάτσε). Έφτασε μάλιστα μια μερίδα οπαδών να επισκεφτεί με άγριες διαθέσεις τα γραφεία του ΑΠΟΕΛ και να προειδοποιήσει για το… τσουνάμι που μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια επιλογή.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε με τους… διαδηλωτές, αλλά δεν απέτρεψε την αρνητική έκβαση. Ο Κάτσε πρόκειται να το μάθει, όταν πατήσει επί κυπριακού εδάφους. Διότι το πρωί “πέταξε” για Λάρνακα.

Την ίδια τύχη είχε το καλοκαίρι του 2014 η υπόθεση του Βραζιλιάνου Αντρέ Μόριτζ με θητεία σε αρκετές τουρκικές ομάδες (Καϊσέρι, Κασίμπασα, Μερσίν, Ντενιζλί). Τότε ήταν ένα tattoo με την ημισέληνο που ξένιζε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα