«Κόλπο γκρόσο» με Ιμπαγάσα επιχειρεί ο Πανιώνιος!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα επιχειρεί ο σύλλογος του Πανιωνίου, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς από τη μία θα προκαλέσει… θόρυβο και από την άλλη θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του.

Ο Αργεντινός χαφ έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και δεν σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, γεγονός που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι για αρκετούς ελληνικούς συλλόγους, Ένας από τους «μνηστήρες» είναι και ο Πανιώνιος, ο οποίος χρειάζεται έναν παίκτη – ηγέτη στη μεσαία του γραμμή. Ο Ιμπαγάσα δεν έχει απαγορευτικό, για το βαλάντιο των «κυανέρυθρων», κασέ και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Για τον Ιμπαγάσα έχουν ακουστεί επίσης ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού. Το θετικό είναι ότι ο Ιμπαγάσα δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα και θα προτιμούσε να βρει μία ομάδα εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Οι «πάνθηρες» είναι αισιόδοξοι για θετική έκβαση του θέματος και βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με τον παίκτη και τον μάνατζέρ του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα