Κόννι Μεταξά: Θύελλα αντιδράσεων για τις προκλητικές εμφανίσεις σε φτωχογειτονιές (εικόνες)

Κατάφερε να καθιερωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα όχι λόγω του «βαρύ» ονόματος που φέρει στις πλάτες της, αλλά του εκρηκτικού ταπεραμέντου και ταλέντο της. Αλλάζοντας μέχρι και το όνομα της σε Κόννυ Μεταξά, για να μην τη συγκρίνουν με τον διάσημο μπαμπά της Λευτέρη Πανταζή, ξεκίνησε να χαράζει τη δική της πορεία και τα έχει καταφέρει με εμφανίσεις σε θέατρα, σίριαλ και νυχτερινά κέντρα που συζητιούνται.

Παρόλα αυτά σε κάποιους δεν αρέσουν οι σέξι και προκλητικές φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media της. Οι φωτογραφίες που ανάρτησε από διάφορες φτωχογειτονιές της Αθήνας, φορώντας πανάκριβα ρούχα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso , ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους, που τη «στόλισαν» με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.

«Ετσι, αυτό το φόρεμα ταιριάζει για το χωριό, με τα σκουπίδια της γιαγιάς από την πλύστρα σε σακούλα Σκλαβενίτη, κρεμασμένα στην πόρτα για να τα πετάξει ο παππούς όταν θα πάει να κλείσει τη βάνα στο καλαμπόκι» της έγραψε ένας follower, ενώ μια άλλη ακόλουθος σχολίασε το φόντο με τις κουβέρτες!

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα