Κύπελλο Ελλάδας: Όλα μηδέν στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ ΟΦΗ και Αχαρναϊκού

Χωρίς τέρματα έληξε η πρώτη μονομαχία μεταξύ του ΟΦΗ και του Αχαρναϊκού στο Ηράκλειο και το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας θα το πάρει η ομάδα που θα επικρατήσει στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης (με τους Κρητικούς να ευνοούνται στην ισοπαλία με τέρματα).

Η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά δεν την εξαργύρωσε με κάποιο τέρμα, ενώ διαμαρτύρεται για δύο φάσεις στο τελευταίο τέταρτο (μη καταλογισμό πέναλτι στον Μίκιτς και ακύρωση γκολ του Ροβίθη). Διαιτητής ήταν ο Σταθόπουλος. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο του Πανιωνίου κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η ομάδα του Μενιδίου «κουβαλά» τιμωρία από πέρσι.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ, Οστοιτς, Βουό, Χαντί, Μίκιτς (80′ Κιάσσος), Κοιλιάρας, Αντοκόρ (46′ Μασάδο), Ογκμποε (66′ Ροβίθης), Φαζός.

Αχαρναϊκός: Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου (59′ Παπανικόλας), Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος (72′ Ντάγκρας), Ματσούκας, Γουέρε (46′ Ψιάνος), Τζιώρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα