Λήγει στις 30 Ιουνίου η προθεσμία για το Πόθεν Έσχες

Σε τρεις μέρες, στις 30 Ιουνίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία για την για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες, καθώς η κυβέρνηση δεν φαίνεται να δίνει νέα παράταση, όπως τουλάχιστον προκύπτει από ανακοίνωση της Βουλής των Ελλήνων και την ανακοίνωση του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών.

«Λήγει την 30ή Ιουνίου η προθεσμία υποβολής των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης του έτους 2016 των πολιτικών προσώπων και των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης», υπενθυμίζει η Γ΄ αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης κ. Αναστασία Χριστοδουλοπούλου σε ανακοίνωση Βουλής.

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση επιβεβαιώνει και ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών, που σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχαμε με το Υπουργείο, σας ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ προτίθενται να δώσουν παράταση για τις δηλώσεις Πόθεν Έσχες. Η καταληκτική ημερομηνία είναι 30/06/2017».

Η πρώτη προθεσμία έληγε στις 15 Ιανουαρίου αλλά δόθηκε παράταση μετά τις προσφυγές των δικαστών και αιτήματα άλλων υπόχρεων, όπως οι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, που θεωρούν αντισυνταγματικό τον τρόπο υποβολής των δηλώσεων πόθεν έσχες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα