Λίγο έλειψε να έρθουν ξανά στα χέρια: Νέο θερμό επεισόδιο μεταξύ Σπυροπούλου-Κοτσοβού

Αυτόπτης μάρτυρες ενός ακόμη θερμού επεισοδίου μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων, που αυτή τη φορά δεν αποτυπώθηκε στον φωτογραφικό φακό, έγιναν όσοι βρέθηκαν την περίοδο των Χριστουγέννων σε γνωστό κοσμικό στέκι στην Αράχοβα.

Μετά και τη μοιραία συνάντησή τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το που είδε τον πρώην της Γιώργο Κοτσοβό να διασκεδάζει με άλλη γυναίκα, όρμηξε και του έσκισε τα ρούχα, έμελλε οι δρόμοι τους να συναντηθούν ξανά. Όντας με διαφορετικές παρέες, από την πρώτη κιόλας που αντίκρισαν ο ένας τον άλλον, αυτοί που παρατηρούσαν τις κινήσεις τους, διέκριναν μία έντονη αμηχανία και έναν παράξενο ηλεκτρισμό που μύριζε μπαρούτι στην ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τα διαδόθηκαν αστραπιαία, το πρώην ζευγάρι είχε ένα τρικούβερτο καβγά, αυτή τη φορά όχι δημοσίως αλλά στην τουαλέτα του μαγαζιού. Όπως αναφέρουν οι επαΐοντες, η παρουσιάστρια βλέποντας τον πρώην της να πηγαίνει στη τουαλέτα, τον ακολούθησε. Όσοι έτυχε να είναι εκεί, έγιναν αυτήκοες μάρτυρες της έντονης συζήτησής τους, με την Κ.Σπυροπούλου να του ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, και εκείνον να τη συμβουλεύει να μην ξανασχοληθεί μαζί του, έχοντάς τον προσβάλει στο έπακρον με τη συμπεριφορά της. Άνθρωποι από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, γνωρίζοντας το τι μπορεί να συμβαίνει στις τουαλέτες, και ανησυχώντας μην έρθουν πάλι στα χέρια, έσπευσαν μετά από ένα τέταρτο να δούνε τι έχει συμβεί.

Σε έξαλλη κατάσταση το βράδυ εκείνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Η ΑΠΟΨΗ” η παρουσιάστρια, αφήνοντας πίσω της τον πρώην της, πήρε τη τσάντα της και μαζί με τους φίλους της αποχώρησε από το μαγαζί.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα όμως, το πρώην ζευγάρι είχα ακόμα μία μοιραία συνάντηση που δεν κινήθηκε όμως δεν έντονους τόνους, συνεχίζοντας να διασκεδάζουν με τις παρέες τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, σαν να μην είδαν ποτέ ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα