«Λαβωμένη» η Φιορεντίνα κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Με νίκες συνέχισαν τις πορείες τους στις εγχώριες διοργανώσεις οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με εξαίρεση τη Φιορεντίνα, η οποία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ μετά τη βαριά ήττα από την Σαμπντόρια, με 3-1!

Η Γιουβέντους, στο γήπεδο της οποίας ο Ολυμπιακός θα δοκιμάσει τις αντοχές και τις δυνάμεις του, επικράτησε εκτός έδρας της Έμπολι, με σκορ 2-0, με τα τέρματα των Πίρλο και Μοράτα. Όσον αφορά στις άλλες ομάδες του «ερυθρόλευκου» ομίλου στο Champions League, η Μάλμε υπέστη την ήττα με 2-1 από την Ατβίταμπεργκς. Το μοναδικό τέρμα των Σουηδών «αντιπάλων» πέτυχε ο Τίνερχολμ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβλήθηκε της Κόρδοβα, με σκορ 4-2, παρουσιάζοντας και πάλι αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Τα γκολ των Μαδριλένων σημείωσαν οι Γκριζμάν (2), Μάντζουκιτς και Ραούλ Γκαρθία.

Στο Europa League, η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης, Τότεναμ, πήρε σπουδαία νίκη στο γήπεδο της Άστον Βίλα. Οι «πετεινοί»… λάλησαν δύο φορές στους «χωριάτες», περνώντας με 2-1 από ένα δύσκολο γήπεδο, με τα τέρματα που σημείωσαν οι Νασέρ και Κάνε. Όσον αφορά στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, η Παρτιζάν επικράτησε δύσκολα της Βοϊβοιντίνα, με σκορ 1-0, με το γκολ του Σκάτετιτς. Η Μπεσίκτας υπέστη οδυνηρή ήττα στην έδρα της από τη Φενέρμπαχτσέ, με 2-0.

Στον όμιλο του Παναθηναϊκού, η αντίπαλος των «πράσινων», PSV Αϊντχόβεν, νίκησε δύσκολα την Άντο Ντεν Χάαγκ, με σκορ 1-0 και τέρμα του Ντεπάι. Στις υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ, η Ντιναμό Μόσχας διασύρθηκε από τη Λοκομοτίβ Μόσχας με 4-2. Τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Αλεκσέι και Ντζούντζακ. Η Εστορίλ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Πενιαφέλ, με 2-1 και τέρματα των Ραφαέλ Εμίδιο και Τόζε.

Η Φιορεντίνα ήταν η μοναδική από τους προσεχείς αντιπάλους των ελληνικών ομάδων, που αποχώρησε με κατεβασμένο το κεφάλι από το γήπεδο. Οι «Βιόλα» υπέστησαν βαριά ήττα, με 3-1, από τη Σαμπντόρια και έδειξαν ότι δεν είναι ανίκητοι. Το μοναδικό τέρμα τους σημείωσε ο Σάβιτς. Στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, η Γκινγκάμπ πήρε πολύτιμη νίκη, με 1-0, κόντρα στη Μπαστιά. Το γκολ σημείωσε ο Ζιλέτ. Η Ντιναμό Μινσκ υπέστη την ήττα στην έδρα της από την Μπάτε Μπόρισοφ, με 2-1. Το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε ο Νίκολιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα