ΛΑΕ: “Έρευνα σε βάθος και όχι αποπροσανατολιστική πόλωση”

“Η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) ζητά να χυθεί άπλετο φως και να υπάρξει εμπεριστατωμένη και σε βάθος έρευνα για την υπόθεση NOVARTIS, όσο και αν ο απαράδεκτος νόμος περί ευθύνης υπουργών και η σύνθεση της παρούσας βουλής συνιστούν σοβαρά εμπόδια σε αυτήν την κατεύθυνση”. Αυτά αναφέρει σε σχόλιο της η Λαϊκή Ενότητα σχετικά με την υπόθεση της NOVARTIS. Και στο σχόλιο της η ΛΑΕ υποστηρίζει ακόμη:

“Το σκάνδαλο αυτό δεν πρέπει να αξιοποιηθεί από κυβέρνηση και μνημονιακή αντιπολίτευση για επικοινωνιακά παιχνίδια και για αποπροσανατολιστική πόλωση, ούτε για συγκάλυψη των πραγματικών οικονομικών και πολιτικών προβλημάτων, που προκαλούν τα αποικιακά μνημόνια της φτωχοποίησης, της υποτέλειας και του ξεπουλήματος της χώρας.

Μέσα από αυτή την υπόθεση αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η ανάγκη για μια μεγάλη αντιμνημονιακή, δημοκρατική ανατροπή στη χώρα μας, που, μεταξύ άλλων, θα προωθήσει -μέσα από συντακτική συνέλευση ένα νέο Σύνταγμα- που θα διασφαλίζει τη διαφάνεια, την καταπολέμηση της διαφθοράς και τον ουσιαστικό κοινωνικό και λαϊκό έλεγχο σε όλα τα κέντρα αποφάσεων και διαχείρισης δημόσιου χρήματος”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα