Λαζαρίδης: «Πέρυσι δείξαμε ότι μπορούμε το Champions League»

Την πίστη του ότι ο Ατρόμητος μπορεί να πετύχει αυτό που έχασε την τελευταία αγωνιστική των περσινών play-off εξέφρασε ο Νίκος Λαζαρίδης, εννοώντας την πρόκριση της ομάδας στο Champions League.

Επιπροσθέτως, ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε και στο χθεσινό ματς των Περιστεριωτών κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Novasport fm 94,6:

Για την επιλογή του Γιώργου Παράσχου να τον τοποθετήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας:
«Ήταν μία ανάγκη που είχε η ομάδα. Έπρεπε να αγωνιστώ ως αριστερό μπακ και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα από αυτή τη θέση. Είχα αγωνιστεί πολύ παλιά σε αυτή τη θέση στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν μπορώ να μπω στις σκέψεις του προπονητή και εγώ ως επαγγελματίας έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση μετά τη χθεσινή νίκη (2-0) μέσα στο Αγρίνιο:
«Θεωρώ ότι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο, αν και έχουμε ένα σκορ ασφαλείας. Θεωρώ ότι και το δεύτερο ματς δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε ένα σκορ πρόκρισης, όμως πρέπει να δείξουμε ανάλογη προσοχή για να έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Για την πορεία του Ατρομήτου στον θεσμό των εκπλήξεων:
«Θέλουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου. Πρώτα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μετά θα παίξουμε με έναν εκ των Ολυμπιακού η Αστέρα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση για να προσχωρήσουμε περισσότερο στη διοργάνωση».

Για την υπέρβαση να πετύχει την έξοδο στην Ευρώπη:
«Κάθε χρονιά είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη. Στους αγώνες με την Άλκμααρ υπερεκτιμήσαμε τον αντίπαλο. Μπορούσαμε να κάνουμε την έκπληξη και να περάσουμε στους ομίλους. Η ομάδα, μέσα από την καλή πορεία στα πλέι οφ και το πρωτάθλημα, να μπορέσει να βγει στους ομίλους του Champions League ή του Europa League. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δείχνουμε στον κόσμο πως θέλουμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».

Για το αν οι Περιστεριώτες έχουν «πετάξει» βαθμούς:
«Όντως, έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς. Τέσσερις στην έδρα μας με τον Εργοτέλη και τον Παναιτωλικό. Είχαμε χάσει από τον Πανιώνιο. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, όμως νομίζω ότι θα τους καλύψουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν μπορεί να είναι στόχος η πρωτιά στα play-off:
«Πρέπει να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην πρώτη δυάδα ή τριάδα. Πέρσι δείξαμε ότι μπορούμε να βγούμε και στο Champions League». 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα