«Λαϊκίστικο και εθνικοφασιστικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ»

 Οι επιθέσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τέλος. Ο πρώην υπουργός συνέχισε και την Πέμπτη να στάζει «χολή» κατά του κόμματος της Κουμουνδούρου αφού το χαρακτήρισε ως «λαϊκίστικο και εθνικοφασιστικό κόμμα».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι η εκλογή του (ΣΥΡΙΖΑ) θα έστελνε το ίδιο βράδυ μήνυμα στις αγορές να καταποντίσουν την Ελλάδα.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι ορισμένοι στην κυβέρνηση έχουν καταληφθεί από πανικό, λόγω του προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις και κάνουν το λάθος να προσπαθούν να ακολουθήσουν το πολιτικό ρεύμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τη χώρα»

Συνεχίζοντας ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξήρε το έργο του Αντώνη Σαμαρά. «Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τη χώρα και πρέπει να τις συνεχίσει, ακόμα κι αν χάσει τις εκλογές, δήλωσε o Θεόδωρος Πάγκαλος και τόνισε πως «το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε συγχώνευση των δύο άκρων σε ένα κόμμα με φασιστική νοοτροπία» και πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ροή ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς την Κουμουνδούρου.

«Πολιτικάντης ο Τσίπρας»

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του χαρακτηρίζοντάς του «πολιτικάντηδες» και ότι έχουν ανέλθει δημοσκοπικά κερδίζοντας την υποστήριξη των δυσαρεστημένων «περιθωρίων» της ελληνικής κοινωνίας.

«Απίθανο να εκλεγεί ΠτΔ από την παρούσα Βουλή»

Αναφορικά με την προεδρική εκλογή, ο κ. Πάγκαλος σχολίασε πως είναι «πολύ απίθανο» να εκλεγεί  Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα