Λευτέρης Πανταζής: Ποιος είναι ο λαϊκός τραγουδιστής που ξεχωρίζει

 

Μια εφ’όλης συνέντευξη στο μουσικό portal tralala.gr και τη Σοφία Μπεκιάρη έδωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Μετρώντας 35 χρόνια καριέρας και επιστρέφοντας φέτος νικητής στο Posidonio, ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε τον καλλιτεχνικό και προσωπικό απολογισμό του. Αναφέροντας ποιος είναι ο συνάδελφός του που τον παραδέχεται καλλιτεχνικά.

 

Πες μου έναν καλλιτέχνη που σου αρέσει και τον ξεχωρίζεις…

«Μ’ αρέσει πολύ ο Νίκος Βέρτης. Δεν είναι μόνο καλός τραγουδιστής, έχει ένα πακέτο… μυαλό, πρόγραμμα, καλή εικόνα, ερμηνεία και σωστές επιλογές. Μου αρέσει πολύ κι ο Οικονομόπουλος, ωραία φωνή! Δεν φτάνει αυτό όμως, πρέπει κι αυτός να συγκεντρώσει το πακέτο. Του το εύχομαι γιατί έχει εξαιρετική φωνή. Έχουμε και πολύ καλές τραγουδίστριες… την Πάολα, την Πέγκυ Ζήνα, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Μελίνα Ασλανίδου που έχουν ξεχωρίσει. Δεν ξέρω όμως αν θα καταφέρουν να κρατήσουν τα σκήπτρα ή θα κάνουν στην άκρη για να έρθει κάτι άλλο. Αυτό εξαρτάται από τους ίδιους τους καλλιτέχνες»!

Μου ανέφερες το Νίκο Βέρτη, ο οποίος θεωρείται από πολλούς παράδειγμα προς μίμηση λόγω των προσεγμένων επιλογών και κινήσεων του ως καλλιτέχνης.

«Δεν το λέω για να περιαυτολογήσω, αλλά τον συγκρίνουν με εμένα. Μίλησα πρόσφατα με έναν επιχειρηματία με τον οποίο συνεργάζονται και μου είπε ότι του θύμιζε εμένα, μικρό. Εγώ κολακεύτηκα από αυτό. Όταν ξεχωρίζει κάποιος, ξεχωρίζει γιατί έχει το πακέτο. Ο ολοκληρωμένος καλλιτέχνης είναι όλα όσα προανέφερα για τον Νίκο και προπάντων είναι άνθρωπος».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα