ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “Θέλουμε απαντήσεις ουσίας και όχι να κρύβεστε πίσω από τυπικότητες”

Ολομέτωπη ήταν η επίθεση που πραγματοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον Πάνο Καμμένο. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι κρύβεται πίσω από τυπικά ζητήματα και δεν απαντά στα ουσιώδη ερωτήματα.

«Κύριε υπουργέ, γι’ αυτή την υπόθεση υπάρχουν ερωτήματα που θα απαντηθούν και σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες. Οι διαδικασίες του Κοινοβουλίου θα είναι διαρκώς ανοιχτές. Ο καθένας όταν ερωτάται μπορεί να απαντά ή να απαντά δήθεν, αλλά να υπεκφεύγει. Από όσα είπε ένας ταξίαρχος που απαξιώσατε, εσείς επιλέξατε να απαντήσετε, όχι για το τι λέει, αλλά αν το έγγραφο αυτό κατατέθηκε ή που.

Σας ενημερώνω ότι όσα έχει πει έχουν κατατεθεί στο στρατοδικείο Αθηνών, που ξέρετε ότι έχει ανοίξει διαδικασία και σας καλώ όση ώρα διαρκεί η συνεδρίαση, να ζητήσει η Βουλή, τι έγγραφα έχει καταθέσει και οι εκπρόσωποι των κομμάτων, στην αίθουσα 162, να το δουν. Θα φανεί κύριε υπουργέ αν έχετε δίκιο ή αν ήρθατε εδώ να μας ξεγελάσετε. Σε ό,τι με αφορά, στη Βουλή και με έγγραφα σας ζητώ να πείτε την αλήθεια. Και δεν τη λέτε. Και μένετε σε τυπικότητες. Κάθε τυπικότητα όμως αίρεται. Και αποδεικνύεται αν είστε εσείς που λέτε την αλήθεια ή όλοι όσοι σας κάνουμε πολιτική κριτική και σας κατηγορούμε για το τι κάνατε εσείς σε έναν έντιμο άνθρωπο τον οποίο προσβάλλατε κατάφωρα. Έχουμε έγγραφο που είναι στον ανακριτή του στρατοδικείου. Να έρθει στη Βουλή σήμερα» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα