ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τσακίζουν τα μεσαία στρώματα”

«Χωρίς την πτώση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα δούμε φως στην οικονομία», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. «Αυτά που κινούν την οικονομία είναι τα μεσαία στρώματα, και τα μεσαία στρώματα τα έχουν τσακίσει», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Λοβέρδος ωστόσο μίλησε και για την αποκάλυψη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σχετικά με το ταξίδι του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο και τον τρόπο με το οποίο πλήρωσε το ξενοδοχείο. «Την περασμένη Δευτέρα μας κορόιδευε, αλλά ο πρωθυπουργός τον κάλυπτε. Δεν ξέρω αν αυτό που παρουσίασε στη βουλή ήταν ψεύτικο, σίγουρα όμως δεν ήταν αυτό που δήλωσε. Από το δημοσίευμα προκύπτει ότι πλήρωσε μετρητοίς. Και είναι περίεργο πώς βρέθηκαν μετρητά εν καιρώ capital control. Το δηλητήριο που χύθηκε τη Δευτέρα ήταν τόσο δραστικό που δεν πέρασε ακόμα η δράση του».

Ο κ. Λοβέρδος, αναφερόμενος στις εκλογές της κεντροαριστεράς σημείωσε πως: «Είναι σημαντικό ότι καθορίστηκαν οι όροι. Πάμε για εκλογές και ξεκινάει ο πολιτικός διάλογος. Το πότε θα γίνουν θα το πουν. Θα είναι πολύ συντομότερα από το τέλος της χρονιάς. Πιστεύω ότι θα είναι πάνω από 100 χιλιάδες οι ψηφοφόροι».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα