Μάνατζερ… εναντίον του Πουλίδο!

Νέα τροπή στην υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, δίνει με δηλώσεις του ο φερόμενος ως μάνατζερ του Μεξικανού επιθετικού, Μαουρίτσιο Γκαρσία.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης, ο οποίος εκπροσώπησε τον διεθνή ποδοσφαιριστή στις επαφές του με τον Ολυμπιακό, δήλωσε πως ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο με την Τίγκρες και πως έπεσε θύμα κακών συμβούλων, οι οποίοι τον ώθησαν να εναντιωθεί στην ομάδα του! Αναλυτικά όσα είπε ο ατζέντης στο ESPN:

«Προσωπικά δεν ξέρω κάτι για μεταγραφή του Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Να θυμάστε πως εγώ ήμουν ο άνθρωπος που ταξίδεψα στην Ευρώπη για τις επαφές με την ελληνική ομάδα. Εμείς δεν είχαμε καμία ειδοποίηση για τα περί μεταγραφής του. Εκτός αυτού υπάρχει συμβόλαιο. Ο Πουλίδο δεν μπορεί να υπογράψει αλλού.

Ο Άλαν δυστυχώς άκουσε έναν άνθρωπο με μικρή εμπειρία που του είπε πως θα πρέπει να δώσει… μάχη για να φύγει από την Τίγκρες. Του έδωσε γενικά συμβουλές που δεν του έκαναν καλό. Που κατά την προσωπική μου γνώμη μόνο τον έβλαψαν. Δεν θέλω πω δημόσια ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος. Δεν πρόκειται να το κάνω αυτήν την στιγμή.

Για τον Πουλίδο υπάρχει συμβόλαιο που είναι κατατεθειμένο στην Ομοσπονδία του Μεξικού. Ένα συμβόλαιο που παραμένει σε ισχύ. Εγώ από την μεριά μου πάντα έκανα το καλύτερο δυνατό για τον Άλαν Πουλίδο. Πάντα λειτουργούσα με γνώμονα το συμφέρον του και το τι θα τον βοηθούσε στην καριέρα του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα