Μέσα ο Σάμαρης, έξω ο Μανωλάς

 

Εκτός αποστολής για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο τη Λευκορωσία (φιλικό) και τη Βοσνία (προκριματικά Μουντιάλ) έμεινε ο Κώστας Μανωλάς! Ο πρόσφατα χειρουργημένος στη μύτη (ανάταξη ρινικού οστού) δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, παρά το ότι πρόσφατα είδαμε το παράδειγμα του συμπαίκτη του στην Εθνική, Πέτρου Μάνταλου, να επανέρχεται τάχιστα χρησιμοποιώντας μάσκα.

Η θέση του στόπερ, όμως, είναι διαφορετική και ο Γερμανός προπονητής δεν θέλησε να ρισκάρει, άλλωστε υπάρχει πάντα η λύση του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Το καλό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ότι επανέρχεται ο Κώστας Σάμαρης, ο οποίος πήρε πρόσφατα κάποια αγωνιστικά λεπτά με την Μπενφίκα και έδειξε ότι έχει επανέλθει.

Η αποστολή για τα δύο ματς της Εθνικής είναι η εξής: Καπίνο (ΟΣΦΠ), Καρνέζης (Ουντινέζε), Γλύκος (ΠΑΟΚ), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Οικονόμου (Μπολόνια), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λειψία), Τοροσίδης (Μπολόνια), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Μανιάτης (ΟΣΦΠ), Σάμαρης (Μπενφίκα), Ταχτσίδης (Ουντινέζε), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Πέτσος (Βέρντερ Βρέμης), Μπακασέτας (ΑΕΚ), Μάνταλος (ΑΕΚ), Γιαννιώτας (ΑΠΟΕΛ), Φορτούνης (ΟΣΦΠ), Διαμαντάκος (Καρλσρούη), Καρέλης (Γκενκ), Μήτρογλου (Μπενφίκα) και Βέλλιος (Νότιγχαμ).

Το ματς με τη Λευκορωσία θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αυτό με τη Βοσνία στις 13 του μήνα, μέρα Κυριακή, πάλι στο Φάληρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα