Μέσι: «Κανένα πρόβλημα όταν γίνομαι αλλαγή»

Οι κάμερες έπιασαν τον Λιονέλ Μέσι να αντιδράει στον αγώνα με την Εϊμπάρ, όταν ο Λουίς Ενρίκε έδειξε ότι θέλει να τον κάνει αλλαγή, ωστόσο στο χθεσινό ματς με τον Άγιαξ ο Αργεντινός άσος αντικαταστάθηκε από τον προπονητή.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του μετά το ματς φάνηκε να μην έχει πρόβλημα όταν αποφασίζεται να βγει από το χορτάρι: «Άκουσα ότι το θέμα συζητήθηκε. Είναι ο προπονητής (σ.σ. αναφέρεται στον Λουίς Ενρίκε) και όταν πρέπει να με κάνει αλλαγή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Στη συνέχεια ο σταρ των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε στη λήξη της τιμωρίας του Λουίς Σουάρες: «Ανυπομονούμε για την ένταξη του Λουίς στους αγώνες, καθώς θα δώσει πολλή δύναμη στην ομάδα. Είναι ένας εντυπωσιακός επιθετικός, που πετυχαίνει πολλά γκολ».

Όσο για το επερχόμενο ντέρμπι με τη Ρεάλ το ερχόμενο Σάββατο; Ο Μέσι τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είναι το clasico. Θα είναι όμορφο να νικήσουμε, αλλά αυτός ο αγώνας δεν θα κρίνει τίποτα, αφού το πρωτάθλημα έχει πολλούς αγώνες ακόμη. Εμείς πάντως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε του τρεις βαθμούς, όπως πάντα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα