Μήνυμα Δ.Γιαννακόπουλου: “Βούλωσε το στοματάκι σου”

Νέα επεισόδια στο σίριαλ Γιαννακόπουλου-Μάντζαρη μετά τις δηλώσεις του ίδιου του παίκτη στον Sport24 Radio 103.3 το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και δήλωσε πως ουδέποτε είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

“Γράφτηκε και ειπώθηκε ότι είχα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω ποιος τα είπε και δεν με ενδιαφέρει. Είμαι πάντα ηθικός. Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου”, σχολίασε ο 27χρονος Έλληνας πόιντ γκαρντ και συνέχισε: “Κι εγώ και ο εκπρόσωπός μου λέγαμε στις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός. Θα ήμουν ανήθικος αν δεν μιλούσα πρώτα με την ομάδα και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται τα τελευταία 6 χρόνια, απ΄ όταν με πήραν από το Περιστέρι”.

Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν άμεση και λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στο σχόλιο του μάλιστα, έγραψε: “Κάποια ο ίδιος ,κάποια ο αδερφός και κάποια ο ατζέντης… βούλωσε το στοματάκι σου…”, ενώ λίγο αργότερα στη φωτογραφία που φαίνεται πως τον έχει πάρει τηλ. ένας αριθμός έγραψε ως σχόλιο: “Νούμερο…μέρα… ώρα….να χαίρεσαι την ηθική σου”.

Ιδού και οι δύο φωτογραφίες που πόσταρε ο κ. Γιαννακόπουλος με συνομιλίες με τον Δημήτρη Τοπαλίδη, μάνατζερ του παίκτη…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα