Μήνυση και αγωγή κατά Πολάκη ετοιμάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αιχμή η δικογραφία για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Στην αντεπίθεση περνά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για την υπόθεση της δικογραφίας για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Όπως ο ίδιος προανήγγειλε προτίθεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, τονίζοντας ότι εκτός από την κατάθεση του κ. Πολάκη εναντίον του, όλα τα υπηρεσιακά έγγραφα που περιέχονται στη δικογραφία για τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ τον δικαιώνουν, αφού δεν εμφανίζουν καμία εμπλοκή του.

«Αν έχετε καμία αμφιβολία να κάνετε προανακριτική. Και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι», είπε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον παριστάμενο υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή.

Επισήμανε μάλιστα στον κ. Κοντονή ότι «για τον φάκελο που ήρθε για τον κ. Πολάκη και αφορά υπόθεση για την οποία έχουν ασκηθεί διώξεις για κακουργήματα» δεν έχει επιδείξει τον ίδιο ζήλο.

«Από τη θέση μου, ως υπουργός, υποχρεούμαι να παραπέμψω αμελητί τις υποθέσεις που έρχονται στο γραφείο μου», ανταπάντησε ο κ. Κοντονής, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει στο γραφείο του υπόθεση, που την έχει ελέγξει και εντός μίας ημέρας δεν έχει αποσταλεί στην Βουλή, ανεξαρτήτως αν αφορά στελέχη της κυβέρνησης ή στελέχη της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα