Μήπως φέτος είναι η χρονιά του “μούσια”;

Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια όταν ο υπερπαίκτης Χακίμ Ολάζουον οδηγούσε τους Houston Rockets στα back2back πρωταθλήματα του ΝΒΑ. Μήπως ήρθε η ώρα για τους Houston Rockets να διεκδικήσουν πάλι τον τίτλο;

Σύμφωνοι, ο σημερινός σέντερ της ομάδας του Τέξας, ο Κλιντ Καπέλα, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αξεπέραστο Χακίμ (αν και αμυντικά είναι από τους καλύτερους της λίγκας), ωστόσο οι Houston διαθέτουν έναν άλλο παίκτη που φέτος δείχνει να θέλει να διεκδικήσει το δακτυλίδι και να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Πρόκειται, φυσικά, για τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο “μούσιας”, αρχηγός των Rockets, πιο ώριμος και πιο εύστοχος από ποτέ, στο ματς με τους Cavaliers μέτρησε 35 πόντους,13 ασίστ, 11 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα! Παρά πέντε κλεψίματα θα έκανε “κουατράμπλ νταμπλ” και θα έμπαινε στη μικρή λίστα των παικτών που τα έχουν καταφέρει, στην οποία δεσπόζει, φυσικά,ο Χακίμ Ολάζουον, ο μοναδικός μπασκετμπολίστας στο ΝΒΑ που τα έχει καταφέρει δύο φορές.

Ο Χάρντεν είναι αντιτουριστικός, το σουλούπι του δεν θυμίζει επαγγελματία καλαθοσφαιριστή, δείχνει νωθρός όταν κουμαντάρει την μπάλα, παίζει άμυνα με τα μάτια, αλλά το υψηλό του IQ που του επιτρέπει διεισδύσεις και ασίστ και το μακρινό του σουτ, τον καθιστούν εκ των κορυφαίων της Λίγκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα