Μίλαν, Ίντερ και Παρί δίνουν μάχη για τον Ιβοριανό

Ο Γιάγια Τουρέ βάρεσε τα… νταούλια και οι «μνηστήρες» άρχισαν να… χορεύουν! Ο Ιβοριανός μέσος δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα χρημάτων και αμέσως έσπευσαν να τον προσεγγίσουν τόσο οι Μίλαν, Ίντερ από την Ιταλία, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν από τη Γαλλία.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η Μάντσεστερ Σίτι θεωρεί αποτυχημένη τη φετινή σεζόν και σκοπεύει να προχωρήσει στην αποδέσμευση αρκετών παικτών της, ώστε να μειώσει το κόστος συντήρησης και να δημιουργήσει ένα ικανό μπάτζετ για τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Ο Γιάγια Τουρέ είναι μέσα στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Ωστόσο, μέχρι και πριν λίγα 24ωρα, το μεγάλο θέμα ήταν το συμβόλαιο του Ιβοριανού μέσου, το οποίο αδυνατούσαν να καλύψουν οι εκτός Αγγλίας ομάδες. Το ζήτημα αυτό βρήκε τη… λύση του, καθώς ο 31χρονος Αφρικανός δήλωσε δημοσίως πως αν η Μάντσεστερ Σίτι του ζητήσει να φύγει, δεν θα επιδιώξει τις ίδιες απολαβές στην επόμενη ομάδα του, καθώς δεν υπάρχει θέμα χρημάτων για εκείνον.

Η δήλωσή του προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις σε Ιταλία και Γαλλία, καθώς δέχτηκε κρούση από τις Μίλαν, Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν. Η μετακίνηση του Ιβοριανού άσου πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ οι τρεις ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για να κερδίσουν την αποδοχή του, καθώς είναι γνωστό πως ο Γιάγια Τουρέ αποφασίζει με ιδιαίτερα κριτήρια για τον κάθε σταθμό στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα