Μίτσελ και τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός!

Τη δημιουργία μίας ομάδας που θα έχει ευρωπαϊκή προοπτική και θα ξεπερνά οποιεσδήποτε αντιξοότητες μέσα στο γήπεδο, ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλεθ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των «ερυθρόλευκων», διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Η πρώτη είδηση που βγαίνει, είναι η παραμονή του Μίτσελ Γκονζάλεθ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και για την επόμενη περίοδο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο του Ισπανού τεχνικού και του ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά, ώστε να δημιουργήσει μία ομάδα με ευρωπαϊκή προοπτική…

Η δεύτερη είδηση που βγήκε από τη συνάντηση, είναι μεταγραφικού περιεχομένου. Ο Μίτσελ δήλωσε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως είναι δυνατή η δημιουργία μίας ισχυρής ευρωπαϊκής ομάδα, αρκεί να γίνουν τρεις προσθήκες (μεταγραφές) πρώτης γραμμής! Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» αποδέχθηκε το αίτημα του προπονητή του και υποσχέθηκε να πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στον Ισπανό τεχνικό: «Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου χτίστηκε όλο αυτό το χρόνο που είσαι εδώ. Προχώρα και χτίσε τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό. Θέλω τρεις προσθήκες που να κάνουν τη διαφορά. Με αυτά που είδα στην Τούμπα πείσμωσα, όπως και ο κόσμος μας που είναι συσπειρωμένος όσο ποτέ. Και όλοι μαζί θέλουμε μια ομάδα παντοδύναμη για του χρόνου, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα