Μίτσελ: «Παντού συναντάμε Έλληνες…»

Για την πορεία της προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια στην Αμερική μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, ο οποίος δήλωσε περήφανος και εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι συναντά παντού Έλληνες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού στη Nova:
«Είναι μία μεγάλη δοκιμασία και εμπειρία για εμάς. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια αυτή την στιγμή, καθώς τα ταξίδια είναι πολλά, όπως και οι προπονήσεις, ενώ μεγάλη είναι και η διαφορά της θερμοκρασίας. Όλα αυτά θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε. Τα είπαμε και μετά το τέλος του αγώνα με τη Μίλαν, ότι αυτά αποτελούν μέρος της προετοιμασίας. Νικήσουμε ή χάσουμε, πρέπει να προχωράμε και να κοιτάζουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε.

Το παρατηρούμε από την στιγμή που φύγαμε από τον Πειραιά. Παντού συναντάμε Έλληνες φιλάθλους μας και αυτό μας κάνει υπερήφανους. Είναι μία ευθύνη παραπάνω, να τους κάνουμε υπερήφανους για τη φανέλα που φοράμε.

Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχουμε αυτή τη συνεργασία με τη UNICEF, η οποία είναι πλέον μέλος της οικογένειας μας. Έχουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, αλλά από την ημέρα που αποφασίσαμε να βάλουμε το λογότυπο της στη φανέλα μας, οι υποχρεώσεις μας αυξήθηκαν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα