“Μαζί θα κάνουμε και πάλι μεγάλη την Kεντροαριστερά – Οι επιθέσεις με δυναμώνουν”

Στις κριτικές και τις επιθέσεις που δέχεται από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία απάντησε η Φώφη Γεννηματά σε ομιλία που πραγματοποίησε, σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο Περιστερίου ενώ έστρεψε και τα βέλη της στον Αλέξη Τσίπρα.

«Κάθε μέρα κλιμακώνονται οι προσωπικές επιθέσεις που δέχομαι από τους ΣYΡIZΑ ΑΝΕΛ, τη ΝΔ και τους καλοθελητές τους. Τους απαντώ: Δεν καταλαβαίνω από αυτά. Οι επιθέσεις με δυναμώνουν», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Σημασία έχει ότι είστε εσείς εδώ, μαζί θα νικήσουμε, Μαζί θα κάνουμε και πάλι μεγάλη την κεντροαριστερά. Ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή».

«Δεν θα επιτρέψω να οδηγηθούμε από το ένα άκρο της συντήρησης στο άλλο, από το ένα αδιέξοδο στο άλλο», σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να «προσγειωθεί στην πραγματικότητα πριν οδηγήσει τον Ελληνικό λαό σε νέες περιπέτειες».

“Ελάτε εδώ, είναι το σπίτι σας”

«Ζητάμε τη δύναμη να επιβάλλουμε τη συνεννόηση, όχι για τη συνεννόηση αλλά για να μπορέσει να εφαρμοστεί ένα εθνικό σχέδιο για τον τόπο» σημείωσε η Φώφη Γεννηματά και κάλεσε τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή: «Ανοίγουμε νέους δρόμους. Κάντε την υπόθεση της συμμετοχής δική σας υπόθεση. Έχουμε το χέρι απλωμένο. Ελάτε εδώ, είναι το σπίτι σας. Όλοι όσοι πήγαν να πιάσουν στασίδι εξουσίας στον ΣΥΡΙΖΑ ας μείνουν βαρίδι σε αυτό το πλοίο που βουλιάζει ».

Τέλος η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι είναι «αστείο να με ρωτούν τι θα κάνω γιατί εγώ έβαλα τον εαυτό μου στην κρίση της κοινωνικής μας βάσης»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα