Μαθαίνει και προχωράει!

Φοβερά τυχερός στάθηκε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, διότι πέραν της πρόκρισης, πήρε και ένα δωρεάν μάθημα για τη συνέχεια, αφού η απελευθερωμένη από τον άγχος Παρτίζαν έπαιξε αρκετά ανοιχτά και δημιούργησε πίεση στην ελληνική ομάδα.

Ο Χάσι κέρδισε εύκολα την πρόκριση και λες και το ζήτησε παραγγελία, του ήρθε «κουτί» ένα 90λεπτο στο οποίο εμφανίστηκαν τα όποια προβλήματα μπορεί να έχει αυτός ο Ολυμπιακός, με πρώτο και κυριότερο ότι οι τρεις μεσοεπιθετικοί «μαέστροι», ο Φορτούνης, ο Μάριν και ο Καρσελά, χαρίζουν το απρόβλεπτο στην επίθεση, αλλά και ελάχιστες βοήθειες στην άμυνα.

Θα επιχειρήσει να το ισορροπήσει αυτό στο μέλλον ο Μπεζνίκ Χάσι; Ανάλογα με το πως θα χειριστεί το 5-3 των 180 λεπτών. Αν θα στηριχθεί στα πέντε γκολ που του χάρισε η μεσοεπιθετική του γραμμή ή αν θα επιχειρήσει να διορθώσει τα αμυντικά κενά.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» κρατά την αποτελεσματικότητα και τον κυνισμό της ομάδας, τα ωραιότατα στοιχεία του Κούτρη, την άμεση προσαρμογή του Οφόε, αλλά και το ελαφρώς μουδιασμένο ξεκίνημα του Καπίνο και την ανάγκη να δέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο – όποιο κι αν είναι αυτό στο μέλλον.

Αύριο η ομάδα του Πειραιά μαθαίνει αντίπαλο και συνεχίζει την πορεία της προς την επιστροφή στους ομίλους του Champions League μετά την περσινή του απουσία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα