“Μακάρι να κερδίσει ο Αγγελόπουλος”

Με τίποτα δεν μπορούσε να φανταστεί τι συνέβαινε στην Ελλάδα, όσο εκείνη και οι άλλες παίκτριες από τους “Διάσημους” τα είχαν βάλει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η Σόφη Πασχάλη επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου “ΣΚΑΪ στις 3”, μιλώντας για όλα όσα έζησε σχεδόν δύο μήνες στο Survivor.

Για όλο αυτό που συνέβη στο παιχνίδι και την έφερε αντιμέτωπη με τη μισή σχεδόν Ελλάδα, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, σχολίασε:

“Δεν φανταζόμουν ένα τέτοιο φανατισμό για το παιχνίδι, σαν να βλέπετε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και να πωρώνεστε. Δε μου άρεσε που με έβριζε η μισή Ελλάδα, αλλά δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που έκανα και ενόχλησε τον κόσμο. Υποπτεύομαι πως είναι αυτό με τον Αγγελόπουλο. Ζούσα σε μία άλλη πραγματικότητα, όπως και όλοι. Υπήρχε μόνο η επιβίωση στη δική μας πραγματικότητα. Καμία σχέση με το να κάτσω στο σπίτι μου, να δω το παιχνίδι, να φάω ό,τι θέλω και να κρίνω τους παίκτες με τους φίλους μου.

Είχαμε πει ότι θα φέρνουμε όλα τα πράγματα στο τραπέζι για να τα τρώμε ομαδικά. Όταν δεν έχεις να φας, όλα μεγεθύνονται. Γιατί εκεί τσακώνεσαι για τα πιο απλά πράγματα. Δεν υπάρχει τροφή για το σώμα και το μυαλό”.

Όσον αφορά το Γιώργο Αγγελόπουλο σχολίασε: ” Αυτή η έκθεση που έχει ο Γιώργος είναι πάρα πολύ όμορφη και μακάρι το παιδί να κερδίσει κιόλας Εγώ δεν πήγαινα για το έπαθλο. Δεν είχα καμία στρατηγική και καμία σκοπιμότητα. Πήγα για να βοηθηθώ στην αυτογνωσία, με την οποία και ασχολούμαι εδώ και περίπου 1,5 χρόνο. Όλο αυτό που ακούστηκε για το ψάρι, το είπα εγώ ως παράδειγμα. Είχαμε πει να μην αναφέρουμε τι έγινε για να το λύσουμε μόνοι μας”.

Μιλώντας στην κάμερα, μετά από παραίνεση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σχολίασε: “Παιδιά είναι ένα παιχνίδι. Σας αγαπώ όλους. Ας τελειώσει με μένα, μη συνεχίσετε να το κάνετε στα παιδιά που θα βγουν και ιδιαίτερα στη Λάουρα, που δε θα το αντέξει. Ας τελειώσει όλο αυτό εδώ”.

Επίσης, σχολίασε για τις αλλαγές στη διάθεση: “Είσαι σε ένα μέρος που δεν έχεις αλλαξιά. Φοράς ένα σορτσάκι, ένα μαγιό και ένα φανελάκι.Οι γυναίκες δεν έχουμε περίοδο. Βρέχεσαι και στεγνώνουν πάνω σου τα ρούχα. Οι ορμόνες μας αλλάζουν, όταν δεν έχουμε περίοδο οι γυναίκες. Όλοι γίνονται ένα φύλο εκεί. Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση το ερωτικό”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα