Μανιάτης: «Τυχεροί, αλλά μένει μόνο μία νίκη»

Δεν έκρυψε ότι η τύχη ήταν με το μέρος της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ που ολοκληρώνονται την Τρίτη (10/10) ο Γιώργος Μανιάτης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με το Γιβραλτάρ και πρόσθεσε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα στα play offs για να είναι παρόντες στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018..

«Ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας να περιμένουμε αποτελέσματα άλλων ομάδων αλλά ήμασταν τυχεροί. Είχα πει μετά το Βέλγιο πως θα κάνουμε το καθήκον μας να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια, μέχρι στιγμής το έχουμε πετύχει κατά το ήμισυ. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε μια νίκη μακριά από το στόχο μας» ανέφερε ο αμυντικός της Αλάνιασπορ και συμπλήρωσε: «Αυτό που έπρεπε να διορθώσουμε, το κάναμε γρήγορα μετά τα φιλικά στην Αυστραλία. Εκεί συζητήσαμε και γίναμε ξανά ομάδα. Βρήκαμε τη λύση και γρήγορα μπορούμε να ξαναγίνουμε αυτό που ήμασταν στις προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις. Στην Αυστραλία ξεκίνησαν  όλα. Ήταν σημαντικά φιλικά για τη νοοτροπία μας και την ψυχολογία μας. Εκεί ήταν το κομβικό.

Να περάσουμε αύριο και στα μπαράζ πιστεύω ότι είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα. Είμαστε έτοιμοι για να πάμε στη Ρωσία. Έχουμε τους παίκτες για να το κάνουμε. Μας σέβονται όλες οι ομάδες και το θέλουμε όλοι να βρεθούμε στη Ρωσία και να ξεχαστεί η κακή παρένθεση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα