ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: “Με μαζική συμμετοχή απαντάμε στην τρομοκρατία”

«Η τρομοκρατική επίθεση στην Χ. Τρικούπη επιβεβαιώνει τις σοβαρές  ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση στο κέντρο της πόλης. Η παραίτηση του Νίκου Τόσκα είναι μια ελάχιστη πράξη σοβαρότητας! Η διαφορά με το παρελθόν είναι ότι τώρα ΚΑΘΕ Παρασκευή γίνεται « πάρτι» με μολότοφ και ότι πάρα τις  επανειλημμένες προειδοποιήσεις του ΠΑΣΟΚ η κυβέρνηση βρίσκεται σε οκνηρία”. Αυτά τόνισε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3 ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της ΕΕ της ΔΗΜ.ΑΡ. και του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο κ. Μαργαρίτης μίλησε και για την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής για την ηγεσία του νέου φορέα. Και όπως υποστήριξε “Θα πρέπει οι πολίτες της κεντροαριστεράς να δώσουν την απάντηση στην τρομοκρατία με την μαζική συμμετοχή τους στις κάλπες την Κυριακή”.

Σχολιάζοντας την δεύτερη τηλεμαχία είπε: “Το debate ήταν πολύ καλό. Είναι χρήσιμο όμως  να συμφωνήσουμε για την επιτάχυνση των διαδικασιών για το ενιαίο κόμμα με την υπέρβαση των σημερινών κομματικών συνιστωσών. Και αυτό το λέω παρά το γεγονός ότι εκπροσωπώ μια τέτοια κομματική συνιστώσα στην παράταξη γιατί με ενδιαφέρει  πρωτίστως η άμεση  προοπτική ενός ισχυρού φορέα της Κεντροαριστεράς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα