Μαρινάκης και… Κοντονής στη διεθνή επικαιρότητα

Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που το ελληνικό ποδόσφαιρο απασχόλησε τη διεθνή επικαιρότητα για καλό λόγο.

Δύο είναι τα θέματα που εξακολουθούν να αναφέρονται ευρέως στα ξένα ΜΜΕ. Πρώτον, οι εξελίξεις για την καταπολέμηση της βίας και η εμπλοκή της Πολιτείας στη διευθέτησή του προβλήματος και δεύτερον, το πρόστιμο των 500 χιλιάδων ευρώ που «έριξε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, για τις αρνητικές τους εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια.

Ιδιαίτερα το δεύτερο παραμένει για αρκετές μέρες στην επιφάνεια, καθώς στο εξωτερικό αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν μία ομάδα που βρίσκεται πρώτη στη βαθμολογία και είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, να αντιμετωπίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο από τη διοίκησή της!

Την ίδια απορία έχουν και ορισμένοι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ρωτούσαν τους Έλληνες και τους παλιότερους συμπαίκτες τους, αν έχει επαναληφθεί κάτι ανάλογο. Κάποιοι μάλιστα, απορούσαν για το τι ακριβώς έχει συμβεί, αφού στην ποδοσφαιρική τους κουλτούρα υπάρχει στο πρόγραμμα και η άσχημη εμφάνιση και η ήττα και η ισοπαλία. Όλα αυτά βέβαια, δεν τα συμμερίζεται η νυν διοίκηση των «ερυθρόλευκων», η οποία θέλει μόνο νίκες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα