Μαρινάκης: «Με λίγη τύχη θα γράψουμε Ιστορία»

Για τη χειρότερη δυνατή κλήρωση έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εκφράζοντας ωστόσο την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο να πάρει μία ιστορική πρόκριση.

«Σίγουρα είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσαμε, με πάρα πολύ δυνατές ομάδες, τις πιο δυνατές. Από τη μία είχαμε τη χειρότερη κλήρωση αλλά από την άλλη πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση για να γράψουμε Ιστορία. Την Ιστορία την γράφεις με ομαδάρες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ, θα το παλέψουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας και είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να γράψουμε Ιστορία και με λίγη τύχη, μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά, θα το πετύχουμε», ανέφερε σχετικά με την κλήρωση ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ταυτόχρονα ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών άφησε να εννοηθεί ότι οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει, λέγοντας: «Το ρόστερ μπορώ να πω ότι δεν έχει κλείσει, αλλά από την άλλη πλευρά το ότι θα κάνουμε 1-2 μεταγραφές δεν σημαίνει ότι θα το κάνουμε για να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους. Θα δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Με τον προπονητή έχουμε πολύ καλή συνεργασία, υπάρχει κατανόηση, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα