Μαρσελίνιο: «Ακόμα καλύτερος»

Ακόμα καλύτερος απ’ ό,τι ήταν στην Ξάνθη θα παρουσιαστεί στον Ατρόμητο ο Μαρσελίνιο, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών χαρακτήρισε επίσης την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του και υποστήριξε πως μόλις του έγινε η πρόταση από τον Ατρόμητο ήθελε να επιστρέψει στη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Είναι ένα μεγάλο κίνητρο το να επιστρέφω στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να κάνω ωραία παιχνίδια και να βοηθήσω πολύ τον Ατρόμητο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Για την γνώμη του για τον Ατρόμητο: «Ήξερα ότι ήταν πάντα μια πολύ δυνατή και οργανωμένη ομάδα την οποία πάντα σεβόμασταν. Τώρα είμαι εδώ όμως στην πλευρά του Ατρόμητου και τα βιώνω αυτά. Κάνουμε καλές προπονήσεις και βλέπω ότι θα κάνουμε κάτι καλό φέτος».

Για το αν του είχε λείψει η Ελλάδα: «Εγώ μεγάλωσα εδώ. Ήρθα μικρός στην Ελλάδα και ήμουν πέντε χρόνια οπότε ήταν φυσικό να μου λείψει πάρα πολύ. Γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην πατρίδα μου. Και η κόρη μου γεννήθηκε εδώ. Είναι η δεύτερη πατρίδα μου, είναι σαν στο σπίτι μου».

Για το αν πρέπει να θυμόμαστε τον Μαρσελίνιο της Ξάνθης: «Το που θα παίξω είναι θέμα του προπονητή. Το σημαντικό είναι ότι είναι έτοιμος για να παίξω είτε δεξιά είτε αριστερά είτε οπουδήποτε. Θα δείτε καλύτερο Μαρσελίνιο από αυτον της Ξάνθης γιατί είμαι λίγο πιο μεγάλος στην ηλικία και νομίζω θα είμαι καλύτερα».

Για την αντίδραση του όταν έμαθε για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου: «Ήμουν στην Ιταλία όταν με πήρε ο κύριος Αγγελόπουλος, σε μια δύσκολη κατάσταση με την ομάδα της Κατάνια. Όταν με πήρε ήθελα να γυρίσω. Μιλήσαμε για το πως θα μπορούσαμε να το κάνουμε ώστε να επιστρέψω στην Ελλάδα και έτσι κάναμε».

Για το αν είναι έτοιμος για το ματς της Δευτέρας: «Είμαι στο 80%. Πρέπει να βρω τον ρυθμό μου. Για το παιχνίδι αυτό νομίζω πως μπορώ να παίξω. Αλλά στο 100% θα είμαι σε έξι με οκτώ μέρες. Γενικά όμως είμαι έτοιμος».

Για τον Παναιτωλικό: «Ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και δύσκολη στην έδρα της. Είμαστε κι εμείς έτοιμοι, τους σεβόμαστε πολύ και θα πάμε εκεί με όρεξη για το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα