«Μας ταιριάζει ο Ολυμπιακός»

 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Οσμάνλισπορ για τη φάση των «32» του Europa League και ο προπονητής των Τούρκων, Ρεσίτ Ακτσάι μίλησε για την αναμέτρηση αυτή, υποστηρίζοντας μάλιστα πως η ελληνική ομάδα, όντας επιθετική, ταιριάζει απόλυτα στη δική του, που αρέσκεται στις αντεπιθέσεις:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε για να έχουμε πιθανότητες» είπε ο Ακτσάι, και συνέχισε:  «Σαν ομάδα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο ως προς την ποιότητα και την φυσική κατάσταση, δεν έχουμε πρόβλημα σε αυτούς τους τομείς. Το στυλ του Ολυμπιακού μάλιστα μας ταιριάζει γιατί είμαστε καλοί στο αμυντικό κομμάτι και μπορούμε να τους χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Αν είμαστε υγιείς νομίζω ότι θα τα πάμε καλά στη φετινή διοργάνωση».

Όσον αφορά στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει, είπε: «Νομίζω ότι οι παίκτες μας είναι έμπειροι σε αυτές τις συνθήκες και δεν θα πιεστούν από τον κόσμο. Θα τους μιλήσω κι εγώ για αυτό πριν το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε και όσα θα ακούγονται στο γήπεδο. Εγώ θα πω στους αθλητές μου αυτά που έχω να τους πω και αν καταφέρουν να είναι όπως πρέπει σε πνευματικό επίπεδο, τότε θα ανταποκριθούν κατάλληλα και μέσα στο γήπεδο. Όμως το βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να τους προειδοποιήσω για τους αντίπαλους οπαδούς».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα