«Μαστίγωμα» Μητσοτάκη από τον Ανδρουλάκη

Με λεπτή ειρωνεία σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίστηκε στη συμπρωτεύουσα «χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας, στην πορεία της χώρας προς τα μνημόνια».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο πρόεδρος της Ν.Δ. «υπόσχεται μείωση της φορολογίας μόνο για τις επιχειρήσεις, συμφωνία με τους δανειστές για μικρότερα πλεονάσματα, μεταρρυθμίσεις, ελπίζουμε όχι σ’ αυτές που έκανε όταν ήταν υπουργός. Δεσμεύεται αόριστα για πάταξη της φοροδιαφυγής και πακτωλό επενδύσεων χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει ποιο είναι το σχέδιό του για την οικονομία και το αναπτυξιακό μοντέλο που ο ίδιος θα εφαρμόσει».

Σημειώνεται ότι ο Ν. Ανδρουλάκης βάζει στο ίδιο κάδρο τόσο τον «γαλάζιο» πρόεδρο όσο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι και οι δύο «έχουν αποδυθεί σε μάχες χαρακωμάτων και πολιτικές σκιαμαχίες που δεν αφορούν τους πολίτες και δεν προσφέρουν καμιά λύση στην εφιαλτική καθημερινότητα που ζουν οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι και οι μικρομεσαίοι».

«Μόνη ελπίδα για τον τόπο είναι η ανασυγκρότηση της προοδευτικής παράταξης, η οποία έχει στα σταθεί στο πλευρό των ευαίσθητων κοινωνικών στρωμάτων, και η δημιουργία ενός νέου φορέα που θα ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς και θα «σπάσει» τον δικομματισμό ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ» εκτιμά ο ευρωβουλευτής.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα