Ματσάρα το ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής 2-2

Κάθε τρία λεπτά ισοφάριζε ο Ηρακλής κι έτσι κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με σκορ 2-2 μέσα στα Γιάννινα κόντρα στο γηπεδούχο ΠΑΣ για την 6η αγωνιστική της Super League.
Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο Ίλιτς μετά από κεφαλιά-πάσα του Μανιά. Οι δύο παίκτες συνεργάζονται εδώ και χρόνια με κλειστά τα μάτια. Στο 35’ ο Βέλλιος έδειξε πόσο καλή σχέση έχει με το γκολ, όταν άγγιξε την μπάλα όσο χρειαζόταν μετά το γύρισμα του Τσιλιανίδη για να κάνει το 1-1.
Στο 59’ ο Πασάς είχε δοκάρι για τον Ηρακλή και στο 62’ ο Κοζορώνης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον ΠΑΣ, το οποίο, όμως, διατηρήθηκε και πάλι μόνο για τρία λεπτά, αφού στο 65΄ο Κυριακίδης με φανταστικό σουτ ισοφάρισε εκ νέου για το «γηραιό».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα (80’ Καρανίκας), Μανιάς (83’ Φερφελής), Μιχαήλ, Ακόστα (67’ Λίλα), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Κοζορώνης, Ναδάλες, Τσάβες, Μπέριος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πέρνις, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης, Μακρής, Λάζαρ (87’ Ιντζόγλου), Πασάς, Τσιλιανίδης (69’ Χαντί), Βέλλιος (73’ Λουκίνας), Κυριακίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα