Μαχαιριές Ραχήλ σε Τσίπρα – Παππά

 

«Πολέμησαν τη δια-πλοκή και έφτιαξαν τη δική τους»

«Ο κ. Παππάς δεν πήγε για φασόλια στη Βενεζουέλα…»

“Σύγχρονος Τσολάκογλου ο πρωθυπουργός”

Αυθόρμητη, ειλικρινής και με τσαγανό που θα ζήλευαν οι περισσότεροι άντρες συνάδελφοί της. Η Ραχήλ Μακρή ξαναχτυπά μέσα από τις σελίδες τής «Α», καταγγέλλοντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι εξόντωσε την παλιά διαπλοκή για να δημιουργήσει τη δική του –ελεγχόμενη, όπως λέει– διαπλοκή, καταγγέλλει την πώληση της ΔΕΗ και αποκαλύπτει στοιχεία από το ταξίδι του στενού συνεργάτη του Τσίπρα, Νίκου Παππά, ζητώντας του να απαντήσει για τη σχέση του με έμπορο ναρκωτικών – βασιλιά του παγκόσμιου καρτέλ που βρίσκεται στο στόχαστρο της DEA των ΗΠΑ….

 

Συνέντευξη στον Σπύρο Παπαδάκη

 

 

Τολμήσατε και την κάνατε την κίνηση τελικά. Είναι κόμμα, είναι κίνημα, είναι μια κίνηση που πλησιάζοντας προς τις εκλογές θα μετουσιωθεί σε κόμμα; Ποιες είναι οι βλέψεις σας από αυτήν την κίνηση;

«Το Μέτωπο Νίκης είναι ένας πολιτικός φορέας, ένα μέτωπο πολιτών, οργανώσεων, συλλογικοτήτων και κινημάτων, το οποίο έχει σκοπό να ενώσει όλους αυτούς, να βρουν τα σημεία τα οποία μας ενώνουν πέρα και πάνω από ιδεολογικές τοποθετήσεις, αριστερά, δεξιά και κεντρώα και δε μιλάω για ιδεολογίες, μιλάω για ιδεοληψίες.

»Θα δουλέψουμε σε δύο επίπεδα. Το πρώτο είναι σε κινηματικό επίπεδο να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο ενεργοποιώντας το άρθρο του Συντάγματος που λέει ότι σε συνθήκες που έχει καταληφθεί το πολίτευμα είναι πατριωτικό καθήκον του κάθε Έλληνα να αγωνιστεί με κάθε τρόπο για την αποκατάστασή του. Άρα, μιλάμε για την αποκατάσταση της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυρίως κυριαρχίας, να επανακτήσουμε δηλαδή την εξουσία που μας έχουν κλέψει με πραξικοπηματικό τρόπο. Γιατί εμείς θεωρούμε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει υφαρπάξει την εξουσία με ψεύδη μετά από ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που συντελέστηκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο και στηριζόμενο βέβαια και από άλλους βουλευτές, από 222, όλοι του συνταγματικού τόξου. Και με τη στήριξη, βέβαια, του μη συνταγματικού –όπως ονομάζουμε– τόξου, της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ, που ξεκάθαρα πια αποκαλύπτεται ότι αποτελούν δεκανίκια του συστήματος.

»Ο δεύτερος τρόπος είναι ότι θα δουλέψουμε ταυτόχρονα προκειμένου όλοι οι άνθρωποι που έχουμε για δουλειά επειδή αγαπάμε την πατρίδα μας, θα δώσουμε όλη τη δυναμική μας, όλα αυτά τα οποία ξέρουμε, την εμπειρία μας και ό,τι διαθέτουμε προκειμένου να σχεδιάσουμε ένα κράτος ευέλικτο, μοντέρνο, το οποίο θα κινείται πάνω στην ισονομία, ισοπολιτεία, τη δικαιοσύνη, την ευημερία, την κοινωνική πρόνοια και την ειρήνη».

 

Την παρουσίαση την κάνατε στην Κρήτη. Γιατί εκεί και όχι στην περιφέρειά σας, που η αποδοχή από τους συμπατριώτες σας είναι συντριπτική και κάλλιστα θα μπορούσατε να ήσαστε περιφερειάρχης;

«Μην τα λέτε αυτά, γιατί ήδη θεωρώ ότι υπάρχει θέμα με τον περιφερειάρχη, ο οποίος νομίζω είναι στη λίστα των επίορκων. Τον στήριξα, γιατί στην ουσία πρέσβευε και υποσχέθηκε στους πολίτες της δυτικής Μακεδονίας ότι θα υπερασπιστεί την περιοχή με συγκεκριμένα προτάγματα και έγινε Τσίπρας, όπως ο Τσίπρας, που είναι και κολλητός του, μαζί με τον Καμμένο. Κι έτσι ακολουθεί αυτήν την πολιτική ξεπουλώντας τον τόπο του.

»Λένε ότι στον τόπο σου ποτέ δεν αγιάζεις. Βέβαια, δεν είναι αυτό. Αγαπώ τον τόπο μου και θα τον υπερασπιστώ με κάθε τρόπο, όπως έκανα τρία χρόνια που ήμουν βουλευτής που με στήριξαν με την ψήφο τους με συντριπτικά ποσοστά πρέπει να σας πω, ανακηρύσσοντάς με ως πρώτη βουλευτή. Όμως, η Κρήτη είναι ένας συμβολικός τόπος. Έχει πολύ μεγάλη ιστορία και ήθελα να ανακηρύξω το Μέτωπο Νίκης από εκεί για τους εξής λόγους: Πρέπει να ξέρετε ότι οι Κρητικοί ήταν ο πιο αρχαίος πολιτισμός της Ευρώπης. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι αυτή η ελληνική φυλή, η οποία πολέμησε σε όλους τους πολέμους στην ιστορία μας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι Κρητικοί ήταν αυτοί που πολέμησαν στον Μακεδονικό αγώνα για την απελευθέρωση του τόπου μας, της Μακεδονίας. Είναι οι πρώτοι που έδωσαν το αίμα τους. Οι πρώτοι που έπεσαν στον αγώνα για την απελευθέρωση της Μακεδονίας είναι οι Κρητικοί. Άρα, λοιπόν, συμβολίζει πάρα πολλά. Εκεί νικήθηκε το Γ΄ Ράιχ. Στην ουσία, η μεγάλη αντίσταση των προγόνων μας στην Κρήτη ήταν αυτή που καθυστέρησε τον πόλεμο και τα σχέδια του Χίτλερ, ώστε όταν έφτασε στη Ρωσία ήταν πλέον αργά, γιατί έπιασε ο βαρύς χειμώνας με τα αποτελέσματα να νικηθεί από τους συμμάχους. Άρα, όλα αυτά είναι συμβολικά, επειδή εδώ έχουμε το Δ΄ Ράιχ, το κάνουμε λοιπόν από την Κρήτη για να συμβολίσουμε ότι μπορεί οι Εφιάλτες να είναι πάρα πολλοί τώρα και οι ταγματασφαλίτες πολλοί και στις θέσεις της εξουσίας, αλλά και πιο κάτω – σε όλη την κοινωνία υπάρχουν, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Τους λέμε ότι εμείς μπορεί να είμαστε λίγοι, όχι πολλοί που έλεγε ο Καμμένος “είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες”, και έγιναν οι πολύ εξαρτημένοι ανθέλληνες, αλλά εμείς είμαστε λίγοι και είμαστε τόσο δυνατοί και έχουμε τέτοια ψυχή που στην ουσία θα το ανατρέψουμε το Δ΄ Ράιχ. Αυτοί οι γερμανοτσολιάδες και οι ταγματασφαλίτες, η κυβέρνηση Τσολάκογλου θα οδηγηθεί εκεί που πρέπει να οδηγηθεί όταν έρθει η ώρα και να είναι σίγουροι ότι θα το πετύχουμε αυτό. Και επίσης, το πιο βασικό. Στο Μελιδόνι της Κρήτης, που ανακήρυξα το Μέτωπο Νίκης, βρίσκονται τα κόκαλα των προγόνων μας που είναι 340 γυναικόπαιδα συν 20 άντρες που κρύφτηκαν και οχυρώθηκαν μέσα στο σπήλαιο αυτό προκειμένου να αποφύγουν την παράδοσή τους στους Οθωμανούς. Οι Οθωμανοί περνούσαν από το χωριό τους για να ξεχειμωνιάσουν και όχι για να καταλάβουν την περιοχή. Που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να παραδοθούν, να υπηρετήσουν τους Οθωμανούς για τον χειμώνα, οι οποίοι θα έφευγαν αργότερα. Αυτοί, προκειμένου να μην παραδοθούν και γίνουν σκλάβοι, αποφάσισαν να οχυρωθούν και έκαναν αντίσταση δύο μήνες. Αρνούμενα γυναικόπαιδα –επαναλαμβάνω– αρνούμενα να παραδοθούν. Στον σταυρό που υπάρχει πάνω στον τάφο που είναι τα κόκαλά τους, ο οποίος βρίσκεται στη μέση του σπηλαίου, είναι συγκλονιστικό αυτό που αναγράφεται: “Θάνατος αλλά όχι υποταγή”. Εκεί θεώρησα ότι πρέπει ξεκινήσει και να γεννηθεί το Μέτωπο Νίκης».

 

Φόρος τιμής στους Κρητικούς;

«Σε όλους του Έλληνες που αντιστάθηκαν και έδωσαν τη ζωή τους και το αίμα τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι».

 

Σας ικανοποιεί η εικόνα της Βουλής σήμερα;

«Αυτή η Βουλή δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια Βουλή όπως τη θέλουν οι κατοχικές δυνάμεις. Εξάλλου, ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο πρώτος που έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Βουλής, λέγοντάς του ότι: “Επιτέλους, έφτιαξες τη Bουλή όπως την ξέραμε”. Όταν εμείς, οι 40 βουλευτές του ΟΧΙ του ΣΥΡΙΖΑ, καταψηφίσαμε το μνημόνιο και όλες αυτές τις προδοτικές συμφωνίες, τις αντιδημοκρατικές συμβάσεις – στην ουσία, παράδοση της πατρίδας μας. Οι Γερμανοί έδωσαν συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση για την εξόντωση, όπως είπαν, των κομουνιστών και των βαριδιών. Μάλιστα, ο κ. Φλαμπουράρης είχε βγει δημοσίως και είπε ότι ξεμπερδέψαμε με το παλιό, ξεμπερδέψαμε μια και καλή με τους συντρόφους. Αυτό λέει πολλά. Η Βουλή είναι μια Βουλή όπως ακριβώς τη θέλουν και όπως ακριβώς τη στήσανε οι Ευρωπαίοι κατακτητές μαζί με τους εσωτερικούς Εφιάλτες επίορκους και πολιτικούς υποδίκους εσχάτης προδοσίας. Είναι απλό. Εδώ δεν υπάρχει μια Βουλή. Εξάλλου, δεν είναι οι βουλευτές εκπρόσωποι του λαού ούτε οι υπουργοί που εκτελούν τα σχέδια αυτά, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν διαθέτουν την ψήφο του λαού. Δεν έχουν, επομένως, καμιά λαϊκή νομιμοποίηση. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συμμετείχαν στις εκλογές, δεν έχουν λάβει ποτέ σταυρό, αλλά είναι δοτοί σε λίστες και τοποθετημένοι για να εξυπηρετήσουν κάποιες καταστάσεις».  

 

Τι γίνεται με τη ΔΕΗ, κυρία Μακρή; Μαζί δεν ήσασταν με τον κ. Τσίπρα προεκλογικά όταν διατυμπανίζατε ότι «η ΔΕΗ δεν πωλείται»; Τι συνέβη και άλλαξε ρότα η κυβέρνηση;

«Στον λόγο μου στη Βουλή στο 3ο μνημόνιο έχω αποκαλύψει στον ελληνικό λαό, όπως όφειλα ως εκπρόσωπός του, ότι πλέον αυτή η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση που έχει γίνει ένα με τη διαπλοκή. Όταν λένε ότι ξεμπέρδεψαν με το παλιό, εννοούν τους παλαιοδιαπλεκόμενους. Και συνεχίζουν ως νεοδιαπλεκόμενοι της ιστορίας. Είναι απόλυτα εναγκαλισμένοι με τη νεοδιαπλοκή. Το πρόβλημά τους ήταν να εξοντώσουν την παλιά διαπλοκή και να φτιάξουν τη δική τους. Υπενθυμίζω ότι η πώληση της ΔΕΗ είναι ένα σχέδιο που ξεκίνησε το 2011. Δεν προβλέπεται πουθενά αυτό που πάνε να κάνουν τώρα, δηλαδή να πουλήσουν λιγνιτικές μονάδες, λιγνιτωρυχεία, ατμοηλεκτρικούς σταθμούς και υδροηλεκτρικούς σταθμούς της χώρας. Κάτι το οποίο δεν προβλέπεται πουθενά. Μάλιστα, υπάρχει απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου που απαγορεύει την πώληση και την εκχώρηση λιγνιτικών μονάδων καθώς θεωρείται ορυκτός πλούτος και φυσικά δεν μπορεί να εκχωρηθεί, γιατί θεωρείται και εκχώρηση εθνικού εδάφους, εθνικής ακεραιότητας, άρα επειδή είναι και εθνικής στρατηγικής σημασίας επιχείρηση αποτελεί στην ουσία εκχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας. Να σας θυμίσω ότι, όταν γίνονται πόλεμοι και καταλαμβάνονται οι πόλεις ή οι χώρες, το πρώτο πράγμα που καταλαμβάνουν είναι οι τηλεπικοινωνίες. Και έχουν καταληφθεί στη χώρα μας. Ο Καραμανλής έδωσε τον ΟΤΕ στην Deutsche Telekom, που είναι γερμανικών συμφερόντων εταιρεία. Άρα, ελέγχονται όλες οι επικοινωνίες της χώρας από εκεί, τους Γερμανούς. Αυτό το έκαναν παλιά καταλύοντας τις τηλεπικοινωνίες και το δεύτερο πράγμα, όπως έγινε και στη Μοσούλη, ήταν η κατάλυση ατμοηλεκτρικών σταθμών.

»Σ’ εμάς χωρίς πόλεμο –και είναι συγκλονιστικό στα ιστορικά χρονικά– παρέδωσαν αυτοί οι Εφιάλτες, οι επίορκοι πολιτικοί, την πατρίδα μας, χωρίς πόλεμο, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ ιστορικά. Όταν έγινε ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος ζητήθηκε να παραδοθεί η χώρα μας κι ακόμη και ο δικτάτορας αρνήθηκε να την παραδώσει. Και έγινε αντίσταση από τον λαό. Κι αν έπεσε, τουλάχιστον έπεσε μαχόμενη. Τώρα έπεσε επειδή την παρέδωσαν. Δεν έπεσε μάλλον καθόλου. Την παρέδωσαν χωρίς να πέσει. Και χωρίς βέβαια να ρωτήσουν κανέναν, τον λαό, αν θέλει να γίνουν όλα αυτά.

»Η ΔΕΗ είναι μια πολύ σημαντική επιχείρηση για τη χώρα. Είναι εθνικής στρατηγικής σημασίας, είναι ο ορυκτός πλούτος της χώρας. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένα σχέδιο σε συνεργασία με τους μέσα επίορκους πολιτικούς προκειμένου να την απαξιώσουν».

 

Τι γνώμη έχετε για τον κ. Τσίπρα;

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο αντίστοιχος Τσολάκογλου της εποχής μας. Είναι –για μένα– υπόδικος πολιτικά εσχάτης προδοσίας. Κι όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα μας και αποκατασταθούν και οι τρεις εξουσίες που έχουν καταλυθεί, η δικαστική, η εκτελεστική και η νομοθετική, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να οδηγηθεί σε συνταγματικό δικαστήριο που πρέπει – επιτέλους– να ιδρυθεί. Ο Αλέξης Τσίπρας σχεδίασε και εκτέλεσε μαζί με τους βουλευτές του και στηριζόμενος από την αντιπολίτευση ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα πέντε ημέρες μετά από το μεγάλο ΟΧΙ του λαού στο δημοψήφισμα. Επομένως, πρέπει να οδηγηθεί και θα οδηγηθεί ενώπιων της Δικαιοσύνης για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει κατά της χώρας και της δημοκρατίας».

 

Τι έγινε τελικά με την κα Κωνσταντοπούλου; Γιατί αποχωρήσατε;

«Διαθέτω πλέον μια τέτοια εμπειρία –μπορεί να φαίνονται τα τρία χρόνια λίγα– όμως ιστορικά είναι πάρα πολλά. Και ιδίως όταν κάποιος εξετάσει τη δική μου πορεία και αυτά που έζησα. Δεν θα υπάρξει άλλη ανοχή όταν νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά».

 

Τι δεν πήγαινε καλά;

«Όταν έχω ερωτηματικά πια και αμφιβολίες, δεν πρόκειται να οδηγήσω πρόσωπα προς την εξουσία τα οποία δεν είναι αυτό που δείχνουν. Δεν είμαστε όλοι αυτό που δείχνουμε. Για να φύγω σημαίνει ότι εξέλαβα κάτι ως αρνητικό».

 

Τι ήταν αυτό;

«Δεν είναι αυτή που φαίνεται. Το σημαντικότερο για μένα –να ξέρετε– είναι ότι εγώ δεν πουλάω. Με πουλάνε και με πούλησαν αρχηγοί κομμάτων και πρωθυπουργοί. Εγώ δεν πούλησα ποτέ. Και ιδίως τον λαό. Δεν θα επιτρέψω, λοιπόν, σε κανέναν ο οποίος πούλησε φιλίες και αθέτησε συμφωνίες να κάνει το ίδιο αργότερα στον ελληνικό λαό. Οι στόχοι μας δεν είναι ίδιοι. Ο στόχος μου είναι ανώτερος από μια απλή είσοδο στη Βουλή. Ο στόχος ο δικός μου είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μου και δεν θα μείνω με σταυρωμένα χέρια για να το κάνω αυτό, ούτε θα μείνω να κάνω τον μούτσο σε κανένα καράβι».

 

Άρα, μας λέτε ότι στην πορεία η Ζωή άλλαξε;

«Υπήρξε μια μεταστροφή στη συμπεριφορά της από ένα σημείο και μετά, που άρχισε να μου δημιουργεί ερωτήματα. Αντίστοιχα με τα ερωτήματα που μου είχαν δημιουργηθεί και στο πρόσωπο του κ. Καμμένου και στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα. Μπορεί να άργησα να καταλάβω τι εστί Καμμένος, καθώς έκανα αρκετό χρονικό διάστημα για να δέσω το παζλ και να αντιληφθώ τι συνέβαινε και τι έκρυβε από πίσω. Με τον κ. Τσίπρα τα αντανακλαστικά μου λειτούργησαν πιο γρήγορα λόγω της εμπειρίας που είχα αποκτήσει από τον Καμμένο και σχεδόν αμέσως, από τον πρώτο μήνα που μπήκα στην κοινοβουλευτική ομάδα, κατάλαβα ότι είχε ξεπουληθεί προκαταβολικά. Και αυτό φάνηκε –καθ’ ότι οι παρεμβάσεις μου ήταν πλέον πολύ επιθετικές μέσα στη Βουλή– και κατήγγειλα κατευθείαν ή δεν ψήφισα το νομοσχέδιο γιατί τα έλεγα ξεκάθαρα και με δημόσιες παρεμβάσεις μου και με δημόσιες δηλώσεις μου. Στην τρίτη προσπάθειά μου δεν έδωσα καμία ανοχή πια. Καμία. Γιατί θεωρώ ότι έχω αντανακλαστικά και ότι δεν θα βγω λάθος σε καμία των περιπτώσεων γι’ αυτά τα οποία είπα. Δεν με έχει διαψεύσει το ένστικτό μου. Απλά λειτούργησε πιο γρήγορα».

 

 

 

 

 

«Συλλέγω όλα τα στοιχεία και θα αποκαλύψω ότι ο Παππάς δεν πήγε για φασόλια στη Βενεζουέλα»

 

 

 

Πολύς λόγος έχει γίνει για το ταξίδι του κου Παππά στη Βενεζουέλα…

«Αποκάλυψα όλα τα στοιχεία για το ταξίδι Παππά και ξεκίνησε εκτέλεση συμβολαίων θανάτου της προσωπικότητάς μου και της πολιτικής μου προσπάθειας με το Μέτωπο Νίκης.

»Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αν αποκαλυπτόταν ότι το δεξί χέρι τού εν δυνάμει πρωθυπουργού ταξίδεψε με το λίαρ τζετ ενός εμπόρου ναρκωτικών, διέμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο του και πήγε εκεί με άκρα μυστικότητα, θα είχε γίνει πέσει η κυβέρνηση.

»Εδώ επιτίθενται σε όποιον τα αποκαλύπτει.

»Εδώ βγαίνουν με περίσσιο θράσος και δηλώνουν ότι ο Παππάς πήγε να συζητήσει για αγροτικά θέματα.

»Ωστόσο, οι νοήμονες σε αυτήν τη χώρα καταλαβαίνουμε ότι ο Παππάς δεν πήγε εκεί για να συζητήσει για αγροτικά θέματα, κύριε Παπαδάκη.

»Ο Παππάς πήγε εκεί για άλλους λόγους, τους οποίους θα αποκαλύψω στο μέλλον διότι συλλέγω όλα τα στοιχεία.

»Μέχρι τότε, ο κ. Παππάς με τον κ. Τσίπρα είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν μέσω της εφημερίδας σας.

»Για ποιο λόγο, ενώ πήγε για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποίησε το ιδιωτικό τζετ επιχειρηματία που εμπλέκεται με εμπόριο κοκαΐνης;

»Ποιες συμφωνίες πέτυχε στον αγροτικό τομέα με τον έμπορο ναρκωτικών;

»Γνώριζε τη δράση του επιχειρηματία το τζετ το οποίο χρησιμοποίησε για τις συναντήσεις του;

»Γιατί στις υποτιθέμενες συζητήσεις συνεργασιών στον αγροτικό τομέα τον συνόδευε γνωστός Κύπριος δικηγόρος, ειδικός στις offshore;

»Τι έχουν να δηλώσουν δημόσια και θεσμικά για την υπόθεση 800 κιλών κοκαΐνης που  μετέφερε το ιδιωτικό τζετ, με το οποίο ταξίδευε ο κ. Παππάς και έπιασαν οι Αμερικανικές Αρχές της Καταπολέμησης της Διεθνούς Τρομοκρατίας και Κατά των Ναρκωτικών, μαζί με ανθρώπους του καρτέλ, συγγενείς του πρωθυπουργού της Βενεζουέλας, Νικόλα Μαδούρο;

»Αν δεν ήξερε και τον εξαπάτησε κάποιος συνεργάτης του, τότε είναι επικίνδυνος.

»Αν ήξερε και ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή για τον Τσίπρα τότε, είναι πολύ επικίνδυνος.

»Ας ελπίσουμε ότι θα απαντήσουν και δεν θα χρησιμοποιήσουν υπαλλήλους τους αρθρογράφους σε φασιστικά έντυπα και ιστοσελίδες ακροαριστερές και ακροδεξιές, προκειμένου να επιτίθενται με χυδαίο τρόπο στην πολιτική μου προσπάθεια και σε μένα προσωπικά».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα