«Μαϊμού» instagram για τον Μ. Ουζουνίδη…

Σε δύσκολη θέση ήρθε ο προπονητής του Παναθηναϊκού όταν τον ενημέρωσαν ότι μέσα από έναν λογαριασμό του instagram με το όνομά του και την ένδειξη official – παρακαλώ – στέλνει μηνύματα προς τους παίχτες του και όχι μόνο.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός «μαϊμού» καθώς ο ίδιος αποφεύγει να ασχολείται με τα social media.
Μέσω μάλιστα συγγενικού του προσώπου έχουν γίνει ήδη οι πρώτες αναφορές και έχει σταλεί και μήνυμα προσωπικά στον διαχειριστή του ψεύτικου λογαριασμού με την υποσημείωση να «κατέβει» άμεσα.
Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που κάποιοι αρέσκονται στο να δημιουργούν ψεύτικους λογαριασμούς επωνύμων με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα. Φανταστείτε λοιπόν ο προπονητής μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός να συγχαίρει ή να μέμφεται τους παίχτες του δημόσια μέσω social media…
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες της «Α», ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλει να δώσει έκταση στο θέμα και το μόνο που ζητά είναι να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός αυτός. Ωστόσο αν αυτό δεν γίνει σύντομα, θα απευθυνθεί στη δίωξη οικονομικού εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα