Μεγάλη είσαι Ryanair, και «θαυμαστά» τα έργα σου…

Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως μία από τις χειρότερες αεροπορικές εταιρείες, ωστόσο είναι low cost και ως γνωστόν, ότι πληρώνεις, παίρνεις. Ο λόγος για την Ryanair, η οποία επεφύλαξε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη στους επιβάτες που απογειώθηκαν από το Λονδίνο με προορισμό την Κεφαλονιά, αλλά τελικά προσγειώθηκαν στη… Θεσσαλονίκη γιατί, όπως τους είπε ο πιλότος, στο Αργοστόλι ήταν πολύ… σκοτεινά!

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν ο πιλότος τους ενημέρωσε ότι θα αλλάξουν προορισμό γιατί στο Αργοστόλι είναι σκοτεινά και δεν μπορούν να προσγειωθούν οι επιβάτες ανησύχησαν μήπως ο πραγματικός λόγος της αλλαγής «πλεύσης» ήταν η έλλειψη καυσίμων.

Όπως προκύπτει από τα tweets της δημοσιογράφου Κέιτ Μάνσετ που ήταν ανάμεσα στους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης, ο κυβερνήτης τους ενημέρωσε πως η Ryanair έχει δώσει εντολή να προσγειώνονται στο Αργοστόλι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπογραμμίζεται, ωστόσο ότι η πτήση ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στις 21:20.

Οι ταξιδιώτες από το Λονδίνο, ύστερα από δύο ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο Μακεδονία, επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο και πέταξαν για Κεφαλονιά.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, αγανακτισμένοι επιβάτες ρωτούσαν το προσωπικό αν μέσα σε αυτό το δίωρο ο ήλιος είχε… ανατείλει στο νησί, ενώ η Μάνσετ ενημέρωνε τους φίλους της στο Twitter ότι απογειώνονται ξανά για Κεφαλλονιά, σχολιάζοντας «ίσως βρήκαν φακό, μπράβο τους».

Η εταιρεία περιορίστηκε στο να δηλώσει πως η «παράκαμψη έγινε λόγω περιορισμών στην προσγείωση που τέθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού» συμπληρώνοντας πως οι επιβάτες οδηγήθηκαν στον προορισμό τους όταν ο περιορισμός είχε αρθεί, ενώ κατέληξε λέγοντας πως η Ryanair προσάρμοσε τα δρομολόγιά της προς την Κεφαλονιά έτσι ώστε να εξασφαλίσει πως δεν θα πέσουν ξανά πάνω σε περιορισμούς προσγείωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα