Μεγάλη νίκη του Πανιωνίου, 2-1 τον Πανθρακικό!

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη, με σκορ 2-1, πέτυχε η ομάδα του Πανιωνίου, κόντρα στον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «κυανέρυθροι» έμεινα ζωντανοί στη μάχη της παραμονής, καλύπτοντας μεγάλο μέρος της διαφοράς που υπήρχε με τον αντίπαλό της στη βαθμολογία, ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο, γεγονός που του παρέχει τη δυνατότητα να υπερκαλύψει την απόσταση που τους χώριζε από την… επιφάνεια!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, με δράστη τον Παύλο Μητρόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, αλλά στάθηκαν άτυχοι σε δύο περιπτώσεις, όταν οι Μπαϊκαρά και Ντε Σόουζα σημάδεψαν το δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου, στο 32’ και στο 33’ αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι συνήλθαν από τη… νιρβάνα τους, ισορρόπησαν το ματς και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 55’, διπλασίασαν τα τέρματά τους (2-0) με σκόρερ τον Απόστολο Γιάννου. Στο 62’, ο Χρήστος Τζάνης μείωσε σε 2-1 για τον Πανθρακικό και το άγχος επανήλθε για τους «πάνθηρες». Η αντίδρασή τους ήταν να βγουν στην επίθεση και να απειλήσουν με τη σειρά τους με ένα τρίτο γκολ, στο 64’, όταν ο Μπουμάλ τράνταξε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχαήλ Βοσκάκης, με βοηθούς τους Χρήστο Σωτηρόπουλο και Ιωάννη Σίπκα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ρισβάνης, Εμπόου, Μπάλδα, Πάνος και Νίκος Παπαδόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Τασούλης, Παντίδος, Μπουμάλ (82’ Μασούρας), Πάνος, Γιάννου, Φούντας (90’+ Μπακασέτας), Κόρμπος, Ρισβάνης, Κολοβός (68’ Σιώπης), Μητρόπουλος
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μεχίλ, Τζάνης (73’ Χασομέρης), Ντιγκινί, Έμποου, Τσουμάνης, Μπαϊκαρά (62’ Μπάλδα), Κοραντίνι (79’ Μάρτινς), Ποτουρίδης, Ντε Σόουζα

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα