«Μεγαλύτερη προβολή στις Ελπίδες»

Το… παράπονό του για την ελάχιστη προβολή που τυγχάνει η Εθνική Ελπίδων, εξέφρασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας, λίγη ώρα πριν τη σημερινή αναμέτρηση με την Τουρκία.

 

Ο Κώστας Τσάνας θέλησε να αναδείξει το έργο που παράγεται και τη σημασία που έχει για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου…

«Το θέμα είναι να μην περνάει στα ψηλά η Ελπίδων. Εσείς το λέτε σε όνομα, εγώ το λέω σαν ομάδα. Για μία Ομοσπονδία και μία χώρα, η Εθνική Ελπίδων είναι ένα από τα πιο υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου μας και αυτό έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές της Ελπίδων προωθούνται στην Ανδρών και αυτό είναι κάτι που μας νοιάζει όλους εμάς εδώ στην Ομοσπονδία».

 

Αναφερόμενος στον προκριματικό όμιλο της Εθνικής Ελπίδων και στους αντιπάλους, τόνισε: «Το δικό μας επίπεδο και της Πολωνίας είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού οι Πολωνοί παίζουν στην Ισπανία, τη Γερμανία και έχουν αρκετές παραστάσεις. Οι Σουηδοί, επίσης, έχουν παίκτες που παίζουν στη Γερμανία, την Ισπανία. Οι Τούρκοι έχουν παίκτες που παίζουν στην Μπεσίκτας, τη Φενέρ και το επίπεδο όλων των ομάδων είναι πολύ υψηλό. Πλέον τα ποσά που ξοδεύονται στην Ευρώπη είναι ιλιγγιώδη για νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτό φάνηκε στη μεταγραφή του Μήτρογλου».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα