«Μειώσαμε την ανεργία στον Πειραιά»

Για μείωση της ανεργίας στον Πειραιά, κατά το διάστημα της δημαρχιακής του θητείας και πιο συγκεκριμένα   το διάστημα 2012-2013 μίλησε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο νυν δήμαρχος της πόλης τόνισε  ακόμα πως «ο Πειραιάς γίνεται προνόμιο να ζεις» και επεσήμανε ξανά πως «ο Πειραιάς πρέπει να γίνει λιμάνι εξόδου της κρουαζιέρας».

«Η ανεργία στην πόλη του Πειραιά, από το 2012 μέχρι το 2013, έχει μειωθεί σημαντικά», ανέφερε αρχικά ο υποψήφιος δήμαρχος του Πειραιά.

Παράλληλα, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι έχει αναπτυχθεί ένα τεράστιο δίκτυο αλληλεγγύης, που το ενισχύουν ισχυροί οικονομικά, αλλά και φτωχοί, υπογραμμίζοντας ότι καλύπτονται όλες οι ανάγκες σε σίτιση, στέγαση, γιατρό, φάρμακα, εμβόλια και σε ενισχυτική διδασκαλία, χωρίς να φωτογραφίζονται ή να προβάλλονται αυτοί οι άνθρωποι στην τηλεόραση». Επισήμανε μάλιστα ότι πάνω απ’ όλα είναι ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια του φτωχού.

Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος των εφοπλιστών κρουαζιέρας, καθώς και όλοι οι φορείς του Πειραιά – εμπόριο, επιστημονικοί σύλλογοι – είναι με το συνδυασμό του.

Επίσης, ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι, πριν θέσει υποψηφιότητα το 2010, παραιτήθηκε απ’ όλα τα πολιτικά και κομματικά αξιώματα, για να είναι ελεύθερος, ενώ τόνισε ότι δεν επέστρεψε στην κεντρική πολιτική, όταν το κόμμα από το οποίο προέρχεται κέρδισε τις εκλογές. «Εγώ παραμένω στον Πειραιά», ανέφερε.

Ο υποψήφιος στο μεγάλο λιμάνι, υπογράμμισε  ότι «ο Πειραιάς γίνεται προνόμιο να ζεις». Όπως είπε, όχι μόνο θα βρίσκουν δουλειά στα παιδιά του Πειραιά αλλά στην περιοχή του θα μπορούν να βρίσκουν δουλειά πολλοί άνθρωποι που είναι άνεργοι.

«Αλλάζει η Τρούμπα και το Πασαλιμάνι»

Καταλήγοντας τόνισε τα εξής: «Ο Πειραιάς πρέπει να γίνει λιμάνι εξόδου της κρουαζιέρας. Είναι δυνατόν επιστημονικοί σύλλογοι να είναι υποψήφιοι μαζί μου και να μην ξέρουν το συμφέρον τους;», ανέφερε και επεσήμανε ότι αλλάζει η Τρούμπα και το Πασαλιμάνι ήταν εγκαταλελειμμένα για δεκαετίες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα