Μελίνα Ασλανίδου: Οργή για το δημοσίευμα που θέλει τους γονείς της να σιτίζονται από Ίδρυμα (βίντεο)

Χαμός προκλήθηκε μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto που είχε ως τίτλο στο εξώφυλλό της ότι οι γονείς της Μελίνας Ασλανίδου ζούνε και βρίσκουν τροφή σε ίδρυμα, ενώ σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο ρεπορτάζ τους, έχουν να μιλήσουν με την κόρη τους περισσότερο από ενάμιση χρόνο.

Φυσικά και η αντίδραση τόσο της τραγουδίστριας όσο και της οικογένειάς της ήταν άμεση, που ξέσπασαν δημόσια μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Η μητέρα της μη κρύβοντας την οργή της για τα όσα γράφτηκαν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου σηκώθηκε η τρίχα. Δεν υπάρχει αυτό. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Χτες μιλούσαμε μαζί της. Συγνώμη κοπέλα μου, μην πάθω τώρα κανένα έμφραγμα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Μα είναι πράγματα αυτά; Για το δικό μου το παιδί μιλάει όλο το χωριό, δεν υπάρχει κανέναν θέμα».

Άμεση ήταν και η απάντηση της διευθύντριας του Ιδρύματος που σύμφωνα με το δημοσίευμα φρόντιζε τους γονείς της Μ.Ασλανίδου. Η κυρία Συλβάνα Καρρασσαβίδου, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση».

Ήδη η Μελίνα Ασλανίδου έχει κινηθεί νομικά, όπως αποκάλυψε στην κάμερα του «Πρωινό».

«Έχει γίνει μήνυση, το έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου… Είναι ένα κομμάτι που δεν προσβάλει εμένα, δεν θίγιε μόνο εμένα, αλλά θίγει την οικογένεια, ότι πιο ιερό έχουμε στη ζωή μας. Αυτό πραγματικά δεν το συγχωρώ σε κανέναν. Δεν μπορείς να πειράζεις φιλήσυχους ανθρώπους που μένουν σε ένα χωριό χωρίς να ενοχλούν κανέναν, είναι αγαπητοί, αγαπησιάριδες… όχι, όχι, δε θα επιτρέψω σε κανέναν να πειράξει τους γονείς μου»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα