Μελισσανίδης: “Σε 14 μήνες, έτοιμος ο Ναός”

Με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, από τα όσα είδε στην Ιταλία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά την άφιξη του στην Αθήνα. Μαζί του βρέθηκε και ο κατασκευαστής του «Καραϊσκάκης» Στέλιος Αγιοστρατίτης, ο άνθρωπος που είχε σχεδιάσει και το πρότζεκτ “Αγιά Σοφιά” το 2005.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εφοπλιστής, ιδιοκτήτης της Aegean oil αλλά και μεγαλομέτοχος του ΟΠΑΠ, επέστρεψε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα μαζί με τους συνεργάτες του όπου από το πρωί της Πέμπτης είχαν ταξιδέψει με το ιδιωτικό του τζετ στην Ιταλία.

 

“Σε 14 μήνες έτοιμο”

Οι συνεργάτες που βρέθηκαν μαζί με τον Μελισσανίδη στο γήπεδο της Γιουβέντους, κατέγραψαν τα πάντα, ενώ το κατασκευαστικό γραφείο που ανέλαβε το έργο της Πρωταθλήτριας Ιταλίας, δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με τους Έλληνες συναδέλφους για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα από τα όσα ακούστηκαν στην ξενάγηση στο Juventus Stadium, προφανώς και προέκυψε η χρονική διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου, την οποία και εκμυστηρεύθηκε ο “Τίγρης” σε άνθρωπο του αεροδρομίου, οπαδό της ΑΕΚ.

«Σε 14 μήνες έτοιμος ο ναός από την στιγμή που θα μπει η πρώτη μπουλντόζα», ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του Μελισσανίδη στην ερώτηση, πότε θα είναι έτοιμο…

Χ.Μ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα