«Μερικές φορές προσπαθώ να εκμεταλλευθώ τη δημοσιότητα»

Ο Αλέξης Γεωργούλης το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο Λος Άντζελες όπου και έκανε κάποιες δουλειές στον τομέα της υποκριτικής.

«Είμαι πολύ περίεργος άνθρωπος. Κι αυτό είναι που με κρατάει σε εγρήγορση, ώστε μόλις εμφανιστεί κάτι να μπορώ να το αντιληφθώ. Θα έλεγα ότι είναι μια επέκταση της παιδικότητας, την οποία προσπαθώ να διατηρήσω – μάλλον επειδή είχα ωραία παιδικά χρόνια. Βασική αρχή της υποκριτικής είναι να έχεις τη νοοτροπία του παιδιού την ώρα που παίζεις. Να είσαι ευκολόπιστος – γι’ αυτό οι ηθοποιοί δεν μπορούν να γίνουν καλοί επιχειρηματίες. Κάπως έτσι είναι για μένα η ζωή. Η πραγματικότητα είναι αυτό που αποδεχθήκαμε. Γι’ αυτό όταν κάτι είναι θλιβερό, προσπαθώ να βρω λύσεις, να το δω από απόσταση» είπε ο 40χρονος σε γνωστή εφημερίδα.

Σε ερώτηση τι πιστεύει για την διασημότητα, είπε: «Ούτε την τροφοδοτώ ούτε την ταΐζω. Προσπαθώ μερικές φορές να την εκμεταλλευθώ, χωρίς να την κάνω και επάγγελμα… Χρειάζεται η διασημότητα, αρκεί να μπορείς να τη χειριστείς. Τις περισσότερες φορές σε κερδίζει, δεν την κερδίζεις. Μοιάζει με το καζίνο. Και να κερδίσεις πού και πού, στο γενικό θα βγεις χαμένος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα