«Μετάλλιο» επιχειρηματικής ευφυΐας για τη WIND

Σημαντική διάκριση για το εργαλείο Profitability and Cost Management (PCM) που έχει υλοποιήσει σε συνεργασία με την SAP κατέκτησε η Διεύθυνση Πληροφορικής της WIND Ελλάς.

Το συγκεκριμένο εργαλείο διαχειρίζεται δεδομένα κερδοφορίας και λειτουργικού κόστους και εντάσσεται σε μία γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων εργαλείων πληροφορικής που αναλύουν οικονομικά και εμπορικά στοιχεία υποστηρίζοντας τη λήψη επιχειρησιακών αποφάσεων από τη διοίκηση της εταιρείας.

bite STICKER 2015_SILVER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ιδιαίτερο αυτό έργο βραβεύτηκε στα φετινά Business IT (BITE) Excellence Awards στην κατηγορία Επιχειρηματική Ευφυΐα & Αναλυτική, λαμβάνοντας τη διάκριση SILVER.

«Η ανάλυση δεδομένων είναι πλέον στο επίκεντρο της επιχειρησιακής στρατηγικής και μπορεί να αποτελέσει μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για έναν οργανισμό που επενδύει στα κατάλληλα εργαλεία. Ωστόσο καμία λύση δε μπορεί να έρθει έτοιμη και απλώς να «κουμπώσει» στα συστήματα μιας εταιρείας. Ο ρόλος της Διεύθυνσης Πληροφορικής είναι ακριβώς αυτός: να επιλέξει το κατάλληλο εργαλείο και να επενδύσει πόρους, οικονομικούς και ανθρώπινους ώστε να το εντάξει όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά στη λήψη αποφάσεων. Η Επιχειρηματική Ευφυΐα είναι άνθρωποι και συστήματα άρρηκτα δεμένοι» δήλωσε ο Νικόλας Κωσταράς, γενικός διευθυντής Πληροφορικής WIND Ελλάς.

IMG_1419

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Νικόλας Κωσταράς, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής WIND Ελλάς με την ομάδα του κατά την τελετή απονομής των βραβείων

DSC_5118

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Έρη Κανάρη Data Warehouse, Business Intelligence & RA Systems Supervisor παραλαμβάνει τον βραβείο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα