Μετάφραση στη μετάφραση!

Υποχρεωμένος να βγει στο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης «Metropolis» αισθάνθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκου, μισό 24ωρο μετά τις αυθόρμητες «δηλώσεις ανεξαρτητοποίησης» του Ιβάν Σαββίδη!

Ο Κύπριος παράγοντας του ΠΑΟΚ θέλησε να τροχοδρομήσει στις σωστές ράγες τα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη, που πολλές φορές χάνονται στη μετάφραση, καθώς δεν είναι πάντα εύκολη η απόδοση όσων θέλει να εκφράσει από τα ρώσικα στα ελληνικά, με αποτέλεσμα κάποιες δηλώσεις να έχουν διαφορετική συναισθηματική ή γραμματική χροιά από αυτές που πραγματικά θα ήθελε να εννοήσει.

Έτσι, λοιπόν, ο Κυριάκος Κυριάκου εξήγησε πως το λεγόμενο «Ο Γραμμένος είναι δικός μας», σημαίνει πως ήταν προσωπική επιλογή του ιδίου του Σαββίδη επειδή ήθελε πρόεδρο της ΕΠΟ από τη Θεσσαλονίκη και δεν σήμαινε πως αποτελεί πλέον έναν υποψήφιο πρόεδρος που τυγχάνεις μόνο της στήριξης του ΠΑΟΚ και όχι όλων αυτών των Ενώσεων που ανοιχτά έχουν ταχτεί μαζί του!

Είπε, επίσης, πως το ξέσπασμα του Σαββίδη «Είμαστε μόνοι μας», αφορούσε τις φήμες αποκατάστασης των σχέσεών του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε συνδυασμό φυσικά με την απομάκρυνσή του από το μέτωπο ΑΕΚ και ΠΑΟ.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Κυριάκου είπε:

«Δεν χρειάζονται περισσότερο ερμηνεία, ήταν ξεκάθαρες δηλώσεις! Ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει με προσωπικό κόστος του Σαββίδη αλλά και της ομάδας να έχει μια στρατηγική και ξεκάθαρη θέση για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η μεγάλη προίκα του ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα.

Ο κ. Σαββίδης μιλούσε για συμμαχία πάνω σε αρχές και πρόσωπα. Δεν υπάρχει κάποια συμμαχία – συμφωνία και αποκατάσταση των σχέσεων του με τον Μαρινάκη. Αν από την πλευρά τους, μείωσαν τις υποτιμητικές δηλώσεις για τον κύριο Σαββίδη, δεν αποδεικνύει πως αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία προσέγγιση του Ιβάν Σαββίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παραμένει υπαρκτή η συμφωνία – συμμαχία με τον Μελισσανίδη. Ο Ιβάν Σαββίδης επιμένει σε νέα – φρέσκα πρόσωπα και άφθαρτα για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου για τις διοικήσεις της ΕΠΟ. Έχει προσωπική σχέση με τον κύριο Μελισσανίδη και το έχουν εκφράσει και οι δύο. Το παράπονο του Σαββίδη είναι από πέρσι, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που είχε κόστος. Από πέρσι μέχρι φέτος υπάρχει μεγάλη διαφορά, όχι όμως ακόμη τελειότητα. Είμαστε στην αρχή της διαδρομής και έχουμε μια κατεύθυνση της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου που είναι σε καλό δρόμο.

Μπορώ να μιλήσω για τον Ιβάν Σαββίδη ως πρόεδρο του ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης θέλει ο πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από τη Θεσσαλονίκη για αυτό και είπε το δικό μας. Προσπαθεί να υποστηρίξει ηθικά και με τη βαρύτητα του ΠΑΟΚ τον Βαγγέλη Γραμμένο, έχω την εντύπωση πως το ίδιο θέλει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ιδανικό για τον Ιβάν Σαββίδη είναι ο κύριος Γραμμένος να είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ και αυτό σημαίνει ευρεία συναίνεση.

Υπάρχουν εκ του πονηρού δημοσίευμα με σκοπό την εικόνα και την φθορά του κυρίου Σαββίδη. Αυτά συζήτησε και βγήκε να μιλήσει. Δεν γίνονται συμμαχίες και συμφωνίες που δεν μπορούν να υπάρξουν. Αυτό μόνο κακό κάνουν στη στρατηγική που έχει ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα