Μετά την αποβολή έγκυος ξανά γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια (εικόνα)

Και ενώ πριν από μερικούς μήνες η τραγουδίστρια παραδεχόταν δημόσια ότι απέβαλλε τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της, σύμφωνα με τα όσα διαδίδονται από στόμα σε στόμα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, ο πελαργός τους «χτύπησε» εκ νέου την πόρτα.

Τόσο η Δέσποινα Ολυμπίου όσο και ο αγαπημένος της Πάνος Δούκας που ασχολείται με τα ναυτιλιακά, έχουν επιλέξει να κρατήσουν μία σιγή ιχθύος μέχρι να περάσουν οι πρώτοι δύσκολοι μήνες που έχει να αντιμετωπίσει κάθε γυναίκα. Παρόλα αυτά άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος, που δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους, έχουν αρχίσει δειλά-δειλά να μαρτυρούν το ευτυχές μυστικό του ζευγαριού, που ποτέ δεν είχε κρύψει την επιθυμία του για την απόκτηση οικογένειας.

Η Δέσποινα Ολυμπίου αν και σπάνια μιλάει στις συνεντεύξεις της για την προσωπική της ζωή, δεν είναι λίγες φορές που είχε παραδεχτεί και δημόσια το πόσο ευτυχισμένη την κάνει ο άντρας της ζωής της, και πώς μαζί του φαντάζεται μία κοινή πορεία αλλά και μία μεγάλη οικογένεια. Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε πρόσφατα το ζευγάρι σε βόλτα τους στη Γλυφάδα, που δεν έκρυβαν το πόσο ευτυχισμένοι είναι, που αν και εφόσον ισχύουν οι φήμες, το μωρό σίγουρα θα είναι ο πιο βασικός λόγος της ευτυχίας τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα