Μεταγραφή και επέκταση συμβολαίου στον Παναιτωλικό

Στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Μπράγκα, Έρικ Μορένο, ως δανεικό για έναν χρόνο, προχώρησε η ομάδα του Παναιτωλικού, ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αγρινιώτικου συλλόγου:
«Ο Παναιτωλικός συμφώνησε στην απόκτηση του Έρικ Μορένο με δανεισμό από την Μπράγκα για ένα χρόνο. Γεννήθηκε στην Κολομβία (24.11.1991) και αγωνίζεται ως επιθετικός. Εκτός από την Μπράγκα έχει αγωνιστεί στη Μιλονάριος και τη Ντεπορτίβο Περέιρα».

Παράλληλα, η διοίκηση του Παναιτωλικού συμφώνησε με τον Νίκολας Μαρτίνες την επέκταση του μεταξύ τους συμβολαίου για έναν χρόνο. Η νέα συμφωνία με τον ξένο ποδοσφαιριστή θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Μαρτίνες δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Παναιτωλικός με την επέκταση του συμβολαίου. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα είμαι απόλυτα ικανοποιημένους από τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτή, όπως και από τους φιλάθλους. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να πάει ο Παναιτωλικός ψηλά».martines

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα