Μεταγραφικό ντέρμπι για τα… μάτια του Μολέδο!

 

 

Οι σχέσεις της Γκρέμιο με την Ιντερνασιονάλ θυμίζουν αρκετά αυτές των… σκύλων με τις γάτες. Τα δύο μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά κλαμπ του Πόρτο Αλέγκρε διατηρούν εδώ και δεκαετίες σχέσεις… μίσους και η τελευταία version της μεταξύ τους αντιπαλότητας αφορά τον Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Παναθηναϊκού έπαιξε για περισσότερα από δύο χρόνια στην Ιντερνασιονάλ, που τη νέα σεζόν στη Βραζιλία θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία και πολύ θα ήθελε να τον έχει πίσω σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Βραζιλιάνικα μέσα αναφέρουν πως η «Κολοράντο» χτύπησε την πόρτα των «πράσινων» αλλά η πρόταση δανεισμού που κατέθεσε απορρίφθηκε.

Μερικές ώρες νωρίτερα βραζιλιάνικες ιστοσελίδες έγραφαν για ενδιαφέρον από την πλευρά της Γκρέμιο που θα παίξει και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, το αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ της Νότιας Αμερικής.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη πώληση του Μολέδο υπό την προϋπόθεση ότι οι οικονομικοί όροι θα είναι ευνοϊκοί, ξεκαθάρισε πάντως στην Ιντερνασιονάλ ότι δεν σκοπεύει να δανείσει τον έμπειρο μπακ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα