Μεταξύ Άρη και Ρίο ο «Δράκος»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στην προπονητική δράση και οι ομάδες που τον «γλυκοκοιτάζουν» δεν είναι λίγες. Ωστόσο, η μία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και η άλλη στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφέρουν πως οι Βραζιλιάνοι θέλουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη ως ομοσπονδιακό τους προπονητή, κάτι που φυσικά αποτελεί μεγάλη τιμή για τον «Δράκο», καθώς μιλάμε για μία Εθνική ομάδα με μεγάλη ιστορία που θέλει να επανέλθει σε τοπ επίπεδο, είναι γεμάτη δυναμικούς, αλλά άγουρους παίκτες και ο Γιαννάκης είναι ότι πρέπει για να τους συνετίσει και να τους κάνει αξιόλογο σύνολο.

Αν επέλθει συμφωνία ο Γιαννάκης θα μετακομίσει σύντομα στη Βραζιλία, αν όχι, τότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει στον Άρη ως προπονητής. Οι «κίτρινοι» έχουν στον πάγκο τους τον Δημήτρη Πρίφτη και είναι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι, αφού θεωρούν ότι φέτος την ομάδα την «έφαγαν» οι τραυματισμοί. Ο Πρίφτης, ωστόσο, έχει αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε φιλικό διαζύγιο με τον Άρη.

Όπως και να έχει, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στους πάγκους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα